Bojsi iz “Mućki” stao u odbranu SRBIJE: Žestoko odgovorio koleginici, glumici Elizabet Olsen! (FOTO, VIDEO)

Evo šta je čuveni BOJSI odgovorio Elizabet Olsen!

Foto: Youtube Printscreen/Bojsi
199

Elizabet Olsen našla se u žiži interesovanja srpske javnosti kada je juče isplivao snimak od pre nekoliko godina na kom je izvređala Srbe i Srbiju. Ono što je rekla je svakako pogodilo svakog patriotu i mnogi nisu štedeli reči uvrede upućene poznatoj holivudskoj zvezdi na društvenim mrežama.

Njene reči da u “Srbiji nema šta da se vidi jer ta država postoji samo 13 godina”, pogodila je  i glumca Džona Čalisa, legendarnog Bojsija iz serije “Mućke”, koji je žestoko odbranio našu zemlju u svom odgovoru glumici.

Čalis se na svom Tviter nalogu osvrnuo se na izjavu glumice i evo šta joj je poručio.

“Apsolutno se ne slažem. Bio sam u Srbiji i vratio se još jednom. Beograd je uzbudljiv grad, istorija i arhitektura su fascinantni a ljudi su veoma gostoprimljivi”, odgovorio je Čalis svojoj koleginici.

Džon Čalis je i sa željom da otkrije kako je serija “Mućke” koja je u Britaniji uživala veliku popularnost isto tako gledana i u našoj zemlje, snimio i dokumentarni film o Beogradu.

Američka glumica Elizabet Olsen šokirala izjavom o Srbiji: Nemaju manire, nema ničeg jedinstveno srpskog, oni su tek oko 13 godina svoja zemlja

 

Izvor Naši u svetu
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More