Orila se “Danka” na ulicama Čikaga! Pala zadnja klapa filma o TOMI ZDRAVKOVIĆU! BJELA: Ovo je bilo najbolje snimanje u mom životu! (VIDEO)

Film koji se sa NESTRPLJENJEM OČEKUJE: Buran, boemski život SRPSKE LEGENDE FOLK MUZIKE!

Foto: Saša Lukić
206

Ekipa filma “Toma” ovog vikenda snimila je scene u Čikagu za istoimeni film o popularnom folk pevaču, kralju kafana i velikom boemu Tomi Zdravkoviću. Atmosfera i raspoloženje tokom snimanja bili su fantastični, sunčano vreme je poslužilo i bilo kao naručeno. Producent i ko-režiser filma “Toma”, Dragan Bjelogrlić  oduševljen dočekom u Čikagu i organizacijom rekao je:

– Da sam znao da će biti ovako dobro organizovano osmislio bih još scena, stvarno nisam verovao, zahvaljujem se svim našim ljudima koji su pomogli, ovo je zaista ozbiljan srpski grad!

“Ovo je bilo najbolje snimanje u mom životu. Hvala Vam. Pravi ste Srbi!”, izjavio je Dragan Bjelogrlić pošto je pala i poslednja klapa filma “Toma”, koji je ovog vikenda sniman na lokacijama u Čikagu. Film koji svi sa nestrpljenjem očekuju prati buran, boemski život Tome Zdravkovića, najveće legende srpske folk muzike.

Na Bjelogrlićeve reči sa oduševljenjem je odreagovala ekipa sastavljena od glumaca, snimatelja, statista, vozača, šminkera, frizera, muzičara i drugih koji su u proteklih 48 sati pomogli filmskoj ekipi koja je došla iz Beograda i San Franciska da uspešno završi film čije se emitovanje s nestrpljenjem očekuje na jesen, piše “Serbiantimes.info”.

Ozarena lica ljudi iz srpske zajednice dok su pozirali za grupnu fotografiju sa Bjelogrlićem, Milanom Marićem, koji u filmu tumači glavnu ulogu, Sonjom Marković koja glumi Tominu suprugu Gocu, i ostalim članovima ekipe, najbolje govori o atmosferi koja je vladala na filmskom setu.

Pored Bjele, koji se kao korežiser poslednji priključio ekipi u Čikagu, oduševljenje urađenim poslom nisu krili ni scenarista i korežiser Zoran Lisinac, producent Vladimir Lisinac, kao i jedan od najboljih domaćih direktora fotografije, Goran Goga Volarević.

Foto: Saša Lukić

Tomu Zdravkovića u filmu igra naš popularni glumac Milan Marić a jednu od njegovih žena glumi Sanja Marković. Izvršni producent Vladimir Lisinac (Vladimir Lisinac Productions), scenarista i režiser Zoran Lisinac i direktor fotografije Goga Volarević složili su se da je posao odlično obavljen.

Foto: Saša Lukić

Menadžeri produkcije u Čikagu bili su Antonije Kovačević – Serbian Times i Ivana Milano – Chicago Events. Scenografija je bila u duhu 70ih a na ulicama Čikaga i setu bilo je preko 100 statista, članova ekipe i tima. Mogli su se videti i razni automobila iz tog doba, mustang, saab, mercedes… a neverovatnu pažnju privukao je Reno 4 užičkih registracija koji je bio posebna atrakcija kao i jedan trotočkas. Film “Toma” će se pojaviti u bioskopima premijerno 30 septembra na 30 godina od smrti Tome Zdravkovića.

Foto: Saša Lukić

Premijera filma se očekuje na jesen, tačnije 30.septembra, na 30. godišnjicu smrti Tome Zdravkovića.

Ostale fotografije sa snimanja filma možete pogledati OVDE.

Izvor STV info, Serbiantimes.info
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More