“Kad smo saznali za koga je..”, DŽEJ LO naručila haljinu od HRVATSKOG DIZAJNERA!

Svetska diva trenutno snima film "Shotgun Wedding" u Dominikanskoj Republici a evo kako je došlo do saradnje, pevačica prvo naručila haljinu ANONIMNO!

Foto: PrintScreen/Instagram JLo
79

Dženifer Lopez se trenutno nalazi u Dominikanskoj Republici. Razlog te privremene selidbe je njen novi film. Tamo snima romantičnu komediju s elementima akcije pod radnim nazivom “Shotgun Wedding”.

Film režira Džejson Mur, scenario su napisali Mark Hamer i Liz Meriveter, a Džej Lo je preuzela i ulogu producentkinje uz Elejn Goldsmit-Tomas i svog menadžera Benija Medinu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Dženifer i Džoš Damel u filmu glume verenike koji organizuju svoje venčanje na egzotičnoj lokaciji, ali grupa kriminalaca njihov dan iz snova pretvara u pravu dramu.

Prilikom snimanja filmova latino diva sve konce voli da ima u svojim rukama pa je tako uključena i u osmišljavanje kostimografije, a za jednu od scena koja bi trebalo da bude ključna izabrala je haljinu hrvatskog dizajnera Ivana Alduka, piše Zadovoljna.hr.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Korak po korak, Ivan Alduk dospeo je do Holivuda. Njegovu kreaciju nosila je američka voditeljka Bjanka Re na prošlogodišnjoj 77. po redu dodeli nagrade Zlatni globus, a dan pre dodele američka glumica Ejzi Tesfai izabrala je njegovu haljinu za tradicionalno gala veče poznate umetničke organizacije “The Art of Asylum”.

Sada će njegovu haljinu obući i Dženifer Lopez. Međutim, u trenutku kad je dobio zahtev za izradu nove kreacije dizajner nije znao za koga je zapravo kreira.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

“Naš agent koji nas tako uspešno predstavlja na američkom tržištu početkom godine došao je s tačno određenim merama po kojim haljina mora biti skrojena. Dobili smo kratke smernice, a ostatak kreativnosti ostavljen je nama kao timu. Odmah smo znali da je namenjena nekom određenom i očigledno velikoj zvezdi s obzirom na to da nismo odmah dobili ime glumice za koju radimo”, kaže Alduk za Zadovoljna.hr.

Kad je saznao kome je namenjena njegova haljina, oduševljenja nije manjkalo.

“Prionuli smo na posao, odlučili da taj model uvrstimo i u novu kolekciju koju ćemo predstaviti sledeće nedelje jer nas ugovor nije obavezivao na unikatnost pa smo tek naknadno saznali o kome je reč i blago rečeno ostali – paf! Onako, smeh u studiju između mene i mojih koleginica, pa koja fora na temu ‘Jenny from the block’ i ‘Alduk from the block’. Uglavnom, jedva čekamo to sve da vidimo”, rekao je.

Džej Lo zapravo nije imala mnogo zahteva uoči te saradnje. Tražila je samo da haljina bude crne boje, a Alduk je dobio otvorene ruke po pitanju dizajna.

Izvor Zadovoljna.hr
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More