Marija Karan iz razvoda izašla BOGATIJA za LUKSUZNU VILU: Bivši par vreme provodi u Beogradu sa sinom!

Iako nije uspela da postane deo AMERIČKIH BLOKBASTERA, srpska glumica našla je svoje mesto među HOLIVUDSKOM ELITOM!

Foto: Instagram/mariakaran
381

Razvod Marije Karan prava je enigma. Sve glasnija govorkanja da je ljubavi sa američkim agentom i producentom Džoelom Lubinom došao kraj zvanično su potvrđena početkom godine, međutim, svako ko ih je ovih dana sreo kako sa sinom Markom Leom šetaju Beogradom reći će da su slika srećne porodice.

Obilazili su muzeje, prisustvovali koncertu Filharmonije, proslavili Uskrs…, prenosi “Stil.kurir.rs”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria Karan (@marakaran)

Marija i Džoel venčali su se u crkvi Ružici u maju 2014, u krugu porodice i najbližih prijatelja, među kojima se izdvajao britanski superstar Rejf Fajns, kome je pripala čast da kumuje. Idiličan dom stvorili su u Los Anđelesu, u kući na Sanset strip bulevaru, koju su kupili od Džejsona Stejtama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria Karan (@marakaran)

Mada nije uspela da postane deo američkih blokbastera, srpska glumica našla je svoje mesto među holivudskom elitom. Zahvaljujući Džoelovoj profesiji, sa brojnim filmskim zvezdama postali su kućni prijatelji, a često smo ih viđali i na crvenom tepihu mondenskih festivala.

Posle šest godina ljubavi, u Beogradu su potpisali papire za razvod. Luksuzna kuća, koju američki mediji procenjuju na višemilionski iznos, po rečima upućenih, posle rastanka pripala je Mariji, koja će u njoj nastaviti da živi sa sinom. A nema sumnje da će u nju često navraćati i Džoel.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria Karan (@marakaran)

Nekadašnji supružnici ostali su u sjajnim odnosima.

Izvor Stil.kurir.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More