Nova Jokićeva simultanka, plesao protiv “Mamuza”, ponudio da izvadi novčanik i plati ceh! Trener dirnut…

Foto: Tanjug/ AP Photo/Jack Dempsey
29

Nema kraja, iz večeri u veče, Nikola Jokić pokazuje ko je prvi kandidat za MVP-ija. Skok mu je nedostajao za 13. tripl-dabl sezone, završio je sa 25 poena, 10 asistencija i 9 skokova. Nagetsi su prošli San Antonio, dobili su sedmi meč u nizu.

“Dobri smo, na početku smo se tražili, sada igramo baš dobro”, kratko je prokomentarisao pobedu Srbin, trijumf koji je produbio krizu San Antonija, pišu sportske.net.

Sparsi su krenuli na turneju posle očajnih 2-7 kod kuće, što je uključivalo i poraz od slabih Kavsa 24 razlike u ponedeljak.

Majk Meloun trener Nagetsa isključen je nakon što je protestvovao jer sudije nisu svirale faul na Jokiću. Inače, držao je na klupi Džamala Mareja koji ima problema sa povredom.

Dodao je i da je Jokić ponudio da plati kaznu svom treneru jer je isključen zbog njega.

“Jeste, ponudio mi je odmah kad su me isključili da izvadi novčanik, da me podrži, baš cenim to”, kaže kouč Denvera.

“Nemam drugu opciju, i on i ceo tim me podržavaju, uvek su uz mene, to je najmanje što mogu da uradim za njega”, objasnio je Jokić.

Inače i dalje traje rasprava oko MVP, a glavni argument Jokićevih pobornika je da Nikola nema Kajrija i Duranta. Sa druge strane od dolaska “Brade” među Netse, skor Bruklina je 27-7.

Denver već sutra ponovo igra sa San Antoniom…

Izvor sportske.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More