“Er Srbija” planira više od 800 čarter letova tokom leta

FOTO: TANJUG/ ZORAN ZESTIC/ bs
28

Er Srbija u saradnji sa domaćim turističkim organizacijama planira da tokom letnje sezone 2021. godine, obavi više od 800 čarter letova ka popularnim destinacijama u Turskoj, Egiptu, Grčkoj i Tunisu, saopštio je danas nacionalni avio prevoznik.

Dodaje se da će Er Srbija, tokom uskršnjih i prvomajskih praznika, letnju čarter sezonu otvoriti letovima ka popularnim egipatskim letovalištima Hurgadi i Šarm el Šeiku, s tim što će kasnije, tokom sezone, veći broj letova biti ka Hurgadi, a nešto manji ka Šarm el Šeiku.

Čarter letovi Er Srbije za Tursku će uglavnom biti organizovani ka Antalijskoj regiji, ali su u planu i letovi za Bodrum i Dalaman na Egejskoj obali Turske, navodi se u informaciji.

Kada je reč o Grčkoj, putnici mogu očekivati turističke aranžmane sa direktnim čarter letovima za Rodos, Krit, Skijatos, Krf, Kefaloniju, Zakintos i druga popularna letovališta.

“Raduje nas što smo u mogućnosti da organizujemo čarter letove do različitih destinacija, kako bismo našim putnicima i ovog leta omogućili da sigurno i komforno otputuju na zasluženi odmor. Iako su ograničenja u putovanjima izazvana pandemijom korona virusa i dalje na snazi, mi se zajedno s našim partnerima, turističkim agencijama trudimo da putnicima pružimo što veći izbor odredišta”, izjavio je viši menadžer agentske i korporativne prodaje u Er Srbiji Boško Rupić.

On je izrazio uverenje da će ova sezona biti bolja od prethodne, jer će Er Srbiji, za razliku od prošle godine, biti dostupne destinacije tradicionalno zanimljive našim turistima, poput Grčke.

Er Srbija je tokom letnje čarter sezone 2020. godine, u periodu od 5. jula do kraja oktobra, realizovala 299 povratnih letova ka popularnim turističkim odredištima u Turskoj, Egiptu i Grčkoj, navodi se u saopštenju naše svio kompanije.

Dodaje se da je tokom prošle godine najviše čarter letova obavljeno ka turskom primorju, čak 189 povratnih letova, a zatim ka Egiptu, 108 letova, dok su ka Grčkoj obavljena svega dva povratna leta, usled uvođenja ograničenja u putovanjima.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More