U ovim državama žive najlepši ljudi! Evo na kom je mestu Srbija!

foto: Pixabay
43

Kada su u pitanju lepi ljudi, oni su bili inspiracija epskih bitaka u istoriji i postali muze poezije i pripovedanja. Obično postavljamo lepe ljude visoko na pijedestal i obožavamo ih odozdo.

Ili, neki od nas možda čak i mrze prelepe ljude i ne žele da imaju nikakve veze sa tim „posebnim“ ljudima. Međutim, postoje neki lepi ljudi koji žele samo da se druže sa drugim lepim ljudima.

Otuda i razlog zašto je napravljena veb lokacija  „BeautifulPeople.com“.

Objavljeni rezultati istraživanja “Koliko ste zadovoljni svojim životom”: Građani Srbije ocenili svoju finansijku situaciju

 

Veb lokacija prima ljude na osnovu njihovog izgleda. Da, može izgleda plitko, ali podaci prikupljeni sa veb stranice zaista su fascinantni.

Prema karti objavljenoj na Reditu dominiraju Šveđani, iako je reč o malom uzorku – pa je teško pretpostaviti koliko je to verodostojno. Iza Šveđana najbolje se kotiraju Francuzi, Španci i Norvežani.

Srbi i Srpkinje nisu loše prošli – sa 17 bodova, što je više od Slovenaca koji imaju 9 bodova, žitelja BiH sa 4 boda i Crnogoraca sa 9 bodova.

Prema ovoj mapi, lepši u komšiluku su Hrvati sa 25 bodova, Rumuni sa 37 i Mađari koji imaju 30 bodova, prenosi express.hr.

Izvor Express.hr
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More