Vozio pogrešnom stranom pa privukao pažnju policije, kad su ga zaustavili zatekli su POKOJNIKA!

Foto: Unsplash
55

Policija u Kataloniji zaustavila je muškarca zbog vožnje pogrešnom stranom puta i otkrila da je pored sebe, na suvozačkom sedištu, imao mrtvo telo.

Neimenovani 66-godišnjak se juče iznenada okrenuo na kontrolnom punktu između Španije i Francuske i počeo da vozi pogrešnom stranom auto-puta kada ga je policija zaustavila.

Nisu očekivali da će pored njega na suvozačevom mestu zateći mrtvog čoveka! Istražitelji veruju da je preminuli 88-godišnjak bio mrtav oko tri nedelje i da ga je vozač možda odveo kući u Švajcarsku.

Telo mrtvog čoveka, za koga se veruje da je bio vozačev partner, već je počelo da se raspada, a bilo je prekriveno ćebetom i pričvršćeno sigurnosnim pojasom. Danas će biti obavljena obdukcija kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti, iako istražitelji ne veruju da postoje dokazi o zločinu.

Prema karticama putarine i priznanicama za plaćanje parkinga, istražitelji sumnjaju da je vozač njegovog mrtvog partnera vozio do raznih mesta u Španiji, pa čak i Italiji. Policija je uhapsila vozača koji ima dvojno švajcarsko i špansko državljanstvo, a trenutno se tereti samo za saobraćajne prekršaje.

 

Izvor Mondo
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More