NAJBOGATIJA SRPKINJA ponovo TRUDNA: Dete će živeti kao BOG, kupa se u parama! (FOTO)

Biljana Tipsarević, supruga srpskog tenisera Janka Tipsarevića objavila EMOTIVNI STATUS na njenom profilu!

Foto: Instagram jelenabindrai/printscreen/
220

Jelena Jakovljević Bin Drai je bivša srpska manekenka i misica, kao i modni dizajner. Rođena je 16. maja 1979. godine u mestu Žabalj pored Novog Sada.

2003. godine Jelena je upoznala arapskog biznismena Saida Bin Drai čije se bogatstvo procenjuje na dve milijarde dolara. 2008. godine su se venčali u Dubaiju, a svadbi je prisustvovalo oko 300 zvanica, piše “Espreso”.

2010. godine Jelena i Said su dobili ćerku Asju, 2011. godine sina Hilala i 2013. godine sina Hamdana, a Jelena je sada opet trudna i najnoviji član porodice samo što nije stigao.

Jelenina drugarica, Biljana Tipsarević, danas je podelila fotografiju na svom Instagramu, što je izazvalo veliku pažnju javnosti, budući da je ovo prva fotografija trudne Jelene.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai)

– Predivna duša i carica moja drugarica! Uvek tu da me nasmeje do suza svojim humorom, da me sasluša i izvuče ono nabolje iz mene. Čuvajte takve prijatelje uvek i zauvek, i kada vas kilometri i vreme deli – napisala je Biljana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai)

Izvor Espreso
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More