U ovoj PALATI je FRANCUSKA ELITA održavala KORONA BAHANALIJE: Sve ih je razotkrila novinarka na tajnom zadatku! (VIDEO)

BRUKA u FRANCUSKOJ: "Posle ovih vrata više nema korone"!

Foto: youtube/printscreen
42

Francuska novinarka dobila je izveštaj prema kojem je prešla na zadatak da otkrije tajne gozbe na kojima se francuskoj eliti serviraju jela i pića. Napravila je video koji jasno prikazuje unutrašnjost jednog od takvih mesta, onog u palati Vivienne, koja se nalazi u centru Pariza.

Nakon objavljivanja video snimka, pariska policija otvorila je istragu i započela potragu, ali građani Pariza i Francuske smatraju da to nije dovoljno. Naime, nakon što je video objavljen, na Internetu su se pojavile informacije da su na nekim od tih večera viđeni visoki političari, kao i članovi francuske vlade. Odnosno, oni koji su sami nametali mere, prenosi “Kurir”.

Francuzima je ovo bilo posebno teško s obzirom na to da nisu postigli povoljnije uslove za popuštanje mera protiv korone, pa su u strogom zaključavanju od kraja 2020. godine.

Sama palata je u vlasništvu kolekcionara umetnina Pjera Žana Šanselkona, koji je unajmio advokata.

U originalnom video snimku novinarku na ulazu u palatu dočekuje konobar sa belim rukavicama na rukama, koji je ispituje na čiji poziv je došla. Nakon što je ovo razjasnio, konobar joj kaže da „posle ovih vrata više nema korone“.

Prošavši ulaz, u holu gde je jela, videla je desetine ljudi, a dobila je i meni. Cena obroka za jednu osobu bila je 160 evra, dok ste za 490 evra mogli da uživate u fois grasu sa tartufima, norveškom jastogu u sosu od đumbira i šampanjcu.

PDV? Nije naplaćeno.

Nakon što se video proširio Internetom, besni građani pokrenuli su kampanju #OnVeutLesNomes.

Ministri u FRANCUSKOJ jeli u TAJNIM RESTORANIMA: Kad ovde uđete VIŠE NEMA KORONE! (VIDEO)

Izvor Kurir
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More