Ni u trudnoći bez PROBLEMA: U domu Megan i Harija policija intervenisala devet puta! (FOTO)

Policija uhvatila neželjenog posetilaca na imanje gde se bračni par uselio prošle godine sa sinom ARČIJEM!

Foto: Tanjug/ Dominic Lipinski/Pool via AP
124

Neprijatnosti i nemir u domu Megan Markl i princa Harija se ne smiruju, te su po navodima medija oni u proteklom periodu alamirali čuvare radi bezbednosti.

Prema podacima koje je Udruženje za štampu dobilo prema zakonima o slobodi informacija, vlasti su odgovorile na pozive, a prijave su se ticale telefonskih zahteva, aktiviranja alarma u kući u Montecitu, čija se vrednost procenjuje na 14.000.000 dolara, prenosi “Glossy”.

Na ovo imanje bračni par se uselio prošle godine sa njihovim jednogodišnjim sinom Arčijem, a vojvotkinja od Saseksa tu planira da rodi i drugo dete. Megan i Har su ranije privremeno živeli u Los Anđelesu, nakon što su napustili Kanadu na početku pandemije.

Princ Hari je u intervjuu sa Oprom Vinfri priznao sa kakvim sigurnosnim problemima su se suočavali on i njegova porodica ranijih godina i tom prilikom spomenuo.

Foto: PrintScreen/YouTube

U julu prošle godine, policija je morala četiri puta da interveniše, a svaki od poziva je bio u ranim jutarnjim satima, jedan je naveden kao telefonski zahtevi, dok su ostala tri bila aktiviranje alarma.

Neželjeni posetilac u decembru dva puta prekršio dom Santa Barbare u kojem živi ovaj poznati bračni par. Nikolas Broks je tada navodno uhvaćen na neovlašćenom posedu porodice.

Izvor Glossy
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More