“San”: Hari stigao u Britaniju bez Megan

Foto: PrintScreen/YouTube
49

Princ Hari se vratio u Veliku Britaniju uoči sahrane svog dede princa Filipa, bez supruge Megan Markl, javlja britanski tabloid ””San””, pozivajući se na očevice.

Bakingemska palata u subotu je saopštila da njegova trudna supruga Megan neće prisustvovati sahrani, jer joj je lekar savetovao da ne putuje.

Hariju (36) je ovo prvi povratak iz SAD otkako su se on i Megan povukli sa kraljevskih funkcija.

Očevidac je juče za ””San”” rekao da je vojvoda od Saseksa stigao letom iz Los Anđelesa na londonski aerodrom Hitrou.

On će morati da bude u karantinu do 10 dana po dolasku u Britaniju, ali će moći da ga napusti i nakon pet dana ako obezbedi negativan test.

Sahrana princa Filipa, koji je preminuo u petak u 100. godini, održaće se u subotu u Vindzoru.

Elizabeta II: Smrt princa Filipa ostavila ogromnu prazninu

Britanska kraljica Elizabeta II izjavila je da je smrt njenog supruga princa Filipa, vojvode od Edinburga, ostavila “ogromnu prazninu”.

U kraljevskoj porodici su potvrdili da je smrt princa Filipa bila “mirna i blaga”, dok je princ Endru, vojvoda od Jorka i mlađi sin britanske kraljice potvrdio da mu je majka opisala očevu mirnu smrt, u svom domu.

Supruga princa Endrua Sofija, vojvotkinja od Veseksa, izjavila je nakon mise u crkvi da je pravično što je princ Filip “otišao tako blago, kao da ga je neko uzeo za ruku i odveo”, preneo je londonski dnevnik Gardijan.

“Veoma, veoma tiho nas je napustio i to je sve što biste mogli da mu poželite u takvom trenutku. Mislim da je njemu bilo mnogo lakše nego što je sada nama koje je ostavio za sobom”, rekla je supruga princa Endrua.

Princ Hari se vratio u Veliku Britaniju zbog predstojeće sahrane svog dede princa Filipa, bez supruge Megan Markl, javlja birtanski tabloid “San”, pozivajući se na očevice.

Bakingemska palata u subotu je saopštila da njegova trudna supruga Megan neće prisustvovati sahrani, jer joj je lekar savetovao da ne putuje.

Hariju (36) je ovo prvi dolazak iz SAD otkako su se on i Megan povukli sa kraljevskih funkcija.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More