Tužilaštvo o napadu u Parizu: Nije terorizam

Foto: Tanjug/ AP Photo/Christophe Ena
50

Neidentifikovani naoružani napadač ubio je juče muškarca i povredio jednu ženu u Parizu, pre nego što je pobegao motociklom, a prvi rezultati istrage pokazuju da nije reč o terorizmu.

Drama u Parizu: Pucnjava ispred kovid bolnice, ima mrtvih i ranjenih! Sejao smrt pa pobegao skuterom (FOTO, VIDEO)

Rojters prenosi da su u napadu dve osobe povređene i prebačene u bolnicu “Anri Dinan” ispred koje se dogodio incident, a muškarac je potom od zadobijenih povreda preminuo, dok se žena nalazi u teškom stanju na odeljenu intenzivne nege.

Tužilaštvo u Parizu , koje je pokrenulo istragu ubistva, saopštilo je da je čovek koji je ubijen star 33 godine i da ima policijski dosije,dok je žena takođe stara 33 godine u kritičnom stanju u bolnici i da ne postoji veza između dve žrtve, a da je muškarac bio na meti napadača.

“To nije teroristički napad, to je verovatno bio slučaj namirivanja neraščišćenih računa“, rekao je novinarima Fransiz Spine, predsednik 16. pariskog arondismana, navodi agencija.

Jedan očevidac je agenciji Rojters rekao da je muškarac nekoliko puta pogođen u glavu dok je već ležao zemlji.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More