Srpska DIJASPORA iz SAD-a uložila ogroman NOVAC u SRBIJU: “TESLA NATION” uz svoj NAROD!

STRUČNA a ne jeftina radna snaga: "Tesla NATION" promoviše SRBIJU STRANCIMA!

Photo by Alexander Mils on Unsplash
120

Kroz projekat Tesla Nation u srpsku privredu je iz SAD uloženo više od milion evra, saopšteno je iz ovog projekta koji razvija privredne veze Srbije i sveta uz pomoć dijaspore i kompanija koje su se udružile da ga podrže.

Do sada je 50 partnera iz inostranstva tražilo saradnike iz Srbije preko ovog projekta kako bi zajedno pokrenuli firmu ili dobili ekspertske usluge.

Foto: PixaBay

Vukašin Stojkov, osnivač Tesla Nationa kaže da strani privrednici imaju brojne predrasude o Srbiji, ali je ovim projektom pokazano da one mogu da se prevaziđu.

Tesla Nation, kako se navodi u saopštenju, Srbiju u svetu promoviše kao zemlju inovatora i izuzetnih IT profesionalaca, kao stručnu, a ne jeftinu radnu snagu.

Foto: PixaBay

Dodaje se da uspeh projekta omogućavaju dve strane, srpske firme koje su njegovi pokrovitelji i mreža ambasadora, uspešnih poslovnih ljudi iz dijaspore koji povezuju i preporučuju srpske privrednike svojim poslovnim kontaktima.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More