Kalifornijsko ludilo: ZATVORENICI se izjasnili da su ŽENE, prelaze u ŽENSKI ZATVOR, čuvari upozorili da se zatvorenice pripreme za NAJGORE!

"DOLAZE MUŠKARCI", čuvari upozorili zatvorenice da se pripreme za NAJGORE!

Foto: PixaBay
436

U januaru ove godine guverner Kalifornije Gevin Njusom odobrio je zakon koji nalaže upravama zatvora da prilikom prijema novih zatvorenika obavezno pitaju koje lične zamenice zatvorenici koriste i kog su rodnog identiteta.

Otada, 255 muških zatvorenika u Kaliforniji tražilo je premeštaj u ženski zatvor tvrdeći da se identifikuju kao žene. Los Anđeles Tajms prenosi da čuvari u ženskim zatvorima upozoravaju zatvorenice da „dolaze muškarci“ i da se pripreme na najgore, prenosi portal “Ifamnews”.

Godine 1981. Srbija je ratifikovala Konvenciju UN o eliminisanju svih oblika diskriminacije žena. Australija je to učinila 1983, a zatim 1984. usvojila Zakon o sprečavanju diskriminacije na osnovu pola (Sex Discrimination Act). Zaštita i prava žena navedena u tim dokumentima zasnovani su na ženskoj biologiji, na činjenici da je žena osoba ženskog pola, što je i logično, s obzirom na to da su žene često diskriminisane u vezi s trudnoćom i rađanjem dece upravo zbog toga što poseduju tu biološki jedinstvenu sposobnost koju muškarci nemaju.

No, kako piše časopis Australijan, koliko političara i novinara koji stalno govore o problemima s kojima se suočavaju žene zapravo zna da su reči „žena“ i „muškarac“ izbačene iz pomenutog australijskog Zakona o zabrani diskriminacije na osnovu pola? Koliko njih zna da je biološko značenje tih reči postalo problematično i da je 2013. godine usvojena nova definicija koja dozvoljava svakome da se identifikuje kao osoba suprotnog pola? Reč je o novom konceptu „rodnog identiteta“ koji je u sukobu sa zvaničnom naukom i biologijom, ali su mu širom otvorena vrata zakonodavstva i institucija u Australiji, Kanadi i Sjedinjenim Državama, naročito s dolaskom Džozefa Bajdena u Belu kuću.

Za promenu roda više nije potrebno promeniti pol operacijom, proći psihološku procenu pa čak ni živeti kao osoba suprotnog pola neko vreme – dovoljno je da samo izjavite da ste od ovog trenutka osoba drugog „roda“.

Za celokupnu analizu pročitajte članak OVDE.

Izvor Ifamnews
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More