Tozovac im nije ništa ostavio! Njegov vanbračni sin iz AMERIKE se oglasio, a reči slamaju SRCA!

Pričalo se da legendarni pevač i sin iz Kalifornije nisu u dobrim odnosima!

Youtube printscreen RTS
198

Legendarni pevač Predrag Živković Tozovac sahranjen je krajem prošle nedelje u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, gde se njegovi vanbračni sinovi nisi pojavili.

Naime, sin Svetozar, koji živi u Beogradu, na očev grob je došao dan posle očeve sahrane, kako ne bi skretao medijsku pažnju na sebe. Drugi sin Mladen, koji, prema pričanju izvora, nije bio u dobrim odnosima sa ocem, živi u Americi, i dao je čitulju svom ocu.

Foto: PrintScreen/Instagram emamimaa

“Otišao si bez poslednjeg zbogom. Zato je bol još veća, tuga za tobom beskrajna. Tvoj sin Mladen s porodicom iz Kalifornije”.

Posle smrti legendarnog pevača njegovi naslednici su navodno “zakrvili” oko imovine koju je ostavio za sobom.

Tozovac je navodno napisao testament čim je saznao da se razvoleo od korona virusa, pa je kuću na Voždovcu i dva stana u Beogradu, prepisao supruzi Emiliji i njenim naslednicima, s kojima je, za razliku od svojih sinova, bio veoma blizak, što je navodno izazvalo gnev njegovih sinova.

Foto: PrintScreen/YouTube

“Toza nikada nije voleo da priča o privatnom životu i deci. Sa sinovima nije bio u dobrim odnosima, imali su neke svađe, posle kojih su se udaljili. Svako je otišao svojim putem, ali se čuo sa sinom Svetozarom, koji je u Beogradu s vremena na vreme. On ga je zvao i kada je čuo da se razboleo. Pričali su i pre nego što je iznenada preminuo, ali to nije uticalo na odluku da njemu ne ostavlja ništa od zaostavštine. Svetozar se nije pojavio na sahrani da ne bi skretao pažnju na sebe, ali je ocu položio cveće na grob kada su se svi razišli”, rekao je neimenovani izvor za Kurir.

“Drugi sin, ovaj što živi u Americi, od njega nema ni traga ni glasa. On za oca nije ni pitao, ali je kontaktirao s bratom da se raspita oko podele imovine iz testamenta koji je Tozovac napisao. Nije mu bilo prijatno kada je čuo da je sve prepisao Mimi i njenim naslednicima, mada je to bilo za očekivanje. Nju je najviše voleo, oni su bili kao jedna duša u dva tela”, rekao je izvor za gorepomenuti list.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More