Američki glumac stigao u SRBIJU: Pogledajte kako je lep BEOGRAD! (FOTO, VIDEO)

Na objavu čuvenog Luka Skajvokera o BEOGRADU oglasio se i Džon Čalis!

Foto: youtube/printscreen/Late Night with Seth Meyers
73

Glumac Mark Hamil, koji se proslavio igrajući Luka Skajvokera u serijalu filmova “Ratovi zvezda”, konačno je stigao u Srbiju, gde treba da snima film “The Machine”, zajedno sa komičarem Bertom Krajšerom.

Hamil se oglasio na Tviteru, a svojom prvom objavom iz Srbije je oduševio, piše “Telegraf”.

– Pogledajte kako je prelep Beograd. Za sada sam u karantinu u svojoj hotelskoj sobi, ali radujem se što ću ga uskoro videti lično, a ne samo kroz prozor ili na televiziji – napisao je popularni Luk Skajvoker i objavio fotografije Beograda.

Odmah je na Hamilovu objavu iz Srbije odregovao Džon Čalis, legendarni Bojsi iz “Mućki”, koji mu je preporučio da odgleda njegov dokumentarac “Bojsi u Beogradu”.

Pogledajte trejler za film “Bojsi u Beogradu”:

Takođe, Bojsi je napisao Hamilu sve najbolje o Beogradu.

– Fantastičan grad – napisao je Džon Čalis u svojoj Tviter objavi i objavio fotografiju na kojoj pozira pored spomenika Knezu Mihailu.

Podsetimo, film “The Machine” bazira se na istinitoj priči Berta Krajšera, kada je komičar boravio u Rusiji kao student. On (Bert Krajšer) se tada susreo sa ljudima iz mafije, a čak je učestvovao u pljačkanju restoran-bara u vozu. Međutim, on je toliko bio pijan, da je sve ovo ispričao policiji.

Radnja filma prati priču 20 godina nakon tog događaja. Bert i njegov otac (kojeg će glumiti Mark Hamil) suočavaju se sa osvetom i bivaju kidnapovani.

“Ne idem na rehabilitaciju, IDEM U SRBIJU”, dva slavna AMERIČKA GLUMCA stižu u našu zemlju, a ovo je razlog! (FOTO, VIDEO))

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More