Novak poslao poruku pred početak “Serbia opena”: “Veoma sam uzbuđen što ću igrati u Beogradu”

Foto: printScreen/YouTube
65

Najbolji teniser sveta Novak Đoković obratio se fanovima pred dolazak u Beograd. Teniska zvezda će, nakon devet godina, učestvovati na turniru Serbia open, koji je na programu od 19. do 25. aprila na terenima Teniskog centra Novak.

Đoković se zahvalio državi Srbiji na podršci kao i srpskim i svetskim teniserima na odzivu.

“Veoma sam uzbuđen što ću igrati u rodnom gradu Beogradu nakon devet godina od poslednjeg meča. Srećan sam što smo ponovo uspeli da dovedemo turnir iz serije 250 u Beograd, ne samo muški nego i ženski, kao i čelendžere”, istakao je Đoković, piše RTS.RS.

Novak je izrazio nadu i da će turnir postati tradicionalnog tipa.

“Zahvaljujem se i državi Srbiji i gradu Beogradu na podršci i pomoći, svim ljudima koji pružaju i pozitivnu energiju i podršku ne samo meni nego svim srpskim teniserima. Oni su ohrabrili i svetske tenisere iz vrha da se odluče da dođu i igraju u Beogradu iako u istoj nedelji imamo i turnir iz jače kategorije u Barseloni. Nadamo se da ćete uživati u tenisu, ne samo ove godine nego i u narednim godinama koje dolaze”, zaključio je Đoković.

Izvor RTS.RS
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More