Ko je SRPKINJA koju jure SVETSKI PAPARACI? Školovana, govori 6 jezika, a izgleda kao boginja! (FOTO)

Teodora Đurić je rođena u Nemačkoj, sada je osvojila HOLIVUD, a bavi se glumom, baletom, svira klavir i govori čak ŠEST JEZIKA!

Foto: Instagram/teodora.djuric
270

Srpska glumica rođena u Nemačkoj, Teodora Đurić, uslikana je u Santa Moniki dok se fotografisala u zanosnom izdanju.

Naime, lepa glumica je uslikana na fotošutingu sa fotografom Maksom Abadianom u kožnoj haljini i sa crnim šeširom, a izgledala je veoma atraktivno i dominantno u takvoj odevnoj kombinaciji, piše “Telegraf”.

Jedna od Srpkinja koja je osvojila Holivud, a o kojoj se malo piše je upravo Teodora Đurić.

Ko je ona i šta se o njoj zna?

Teodora je studirala modni dizajn i menadžment u Hamburgu. Prilikom studija je i ušla u svet glume, dobivši glavnu ulogu u filmu “Frankfurt Coincidences”, koji je predstavljen na filmskom festivalu u Minhenu i koji je dobio brojne nagrade.

Pored toga, Teodora se bavila i baletom, a svirala je i klavir. Uz to, govori i šest jezika, što joj je otvorilo mnoga vrata u karijeri.

Nakon diplomiranja, radila je kao dizajnerka u Parizu, u studiju Đambatiste Valija, međutim nakon toga shvatila je da je više zainteresovana za glumu i manekenstvo.

Tako se pojavila u još nekoliko filmova poput “PayDirt”, “Männerhort”, “Ebenda”, “One Hit Wonder”. Glumila je i u seriji “Polizeiruf 110”, ali i u brojnim reklamama i muzičkim spotovima.

Danas, Teodora živi u Los Anđelesu a jedna od najbližih prijateljica joj je Zita Vas.

Zita je na Instagramu svojevremeno podelila da su se njih dve upoznale na Tajlandu, sprijateljile i da su od tada nerazdvojne, a zajedno su proputovale pola sveta.

– Zovem je moje tajno oružje jer govori sedam jezika i trenira Krav Maga – napisala je Zita svojevremeno, dodajući da joj je Teodora uzor.

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More