Jasno je šta čini Nikolu MVP igračem, ovo je odgovor Majka Melouna!

Foto: Tanjug/Troy Taormina/Pool Photo via AP
29

Džoel Embid i Nikola Jokić su najveći konkurenti za MVP nagradu ove sezone u NBA ligi, a reklo bi se da je srpski centar bliži tom priznanju.

Dosta toga će zavisiti i od učinka Denvera koji je ostao bez Džamala Mareja do kraja sezone, ali svakako je da je Jokić i dalje prvi konkurent, posebno zbog činjenice da je odigrao daleko više minuta od Embida i Hardena, koji je treći konkurent, pišu sportske.net.

“Ono što Nikolu čini MVP igračem je to da nije propustio nijednu utakmicu. Iako smo imali neke povrede, on vodi ovaj tim do mesta među najbolje četiri ekipe na Zapadu, koji ima mnogo talenta i kvaliteta. I pored toga, pogledate njegovu statistiku i efikasnost i to su zaista istorijske brojke. Srećni smo što ga imamo i svi shvatamo to”, istakao je Meloun.

Nije završio.

“On zaista ne mari za to da bude u centru pažnje, za svoj ego i druge stvari. Zaista me zabavljaju momci koji na Tviteru ‘kače’ svoje slike i to objavljuju. Ko to radi? Nikad nisam video da se Nikola fotografiše i da to objavljuje. To je ono što volim kod njega, povrh toga što je sjajan, sjajan igrač”, rekao je Majk Meloun.

I bez selfija se može biti MVP! Totalna dominacija Nikole Jokića i asistencija koja je obišla svet!

 

Izvor sportske.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More