Srbin sa međunarodne poternice slučajno uhapšen u Kelnu!

Foto: Youtube Printscreen
66

Spski državljanin (40), za kojim je bila raspisana međunarodna poternica uhapšen je na glavnoj železničkoj stanici u Kelnu, tokom policijske kontrole.

Uspeli su da dođu do njegove porodice i preko imena njegovog deteta utvrde pravi identitet. Srbin je uhapšen, a sumnjiči se i za falsifikovanje isprava – prenose nemački mediji.

Suđenje Srbinu u Nemačkoj koji je ugušio svoje dvoje dece: “Žao mi je, to je bio kratak spoj u mojoj glavi, nisam mogao to da dozvolim”

 

Srpski državljanin (40), za kojim je bila raspisana međunarodna poternica uhapšen je na glavnoj železničkoj stanici u Kelnu, tokom policijske kontrole.

Kako su preneli mediji, državljanin Srbije je kod sebe imao lažna dokumenta, prenosi Tanjug.

– Tokom redovne provere policija je kod srpskog državljanina našla falsifikovana dokumenta, a ispostavilo se da je za njim raspisana međunarodna poternica – prenose nemački mediji.

Najpre je policiji pokazao hrvatsku vozačku dozvolu, a pošto su posumnjali u njenu ispravnost, policijajci su ga priveli, a onda je u policijskoj stanici dao ličnu kartu sa drugim imenom.

Srpski državljanin je onda počeo da ubeđuje inspektore da je promenio ime kada je usvojen – navodi se u saopštenju policije.

Međutim, policija je počela da proverava njegove navode.

– Uspeli su da dođu do njegove porodice i preko imena njegovog deteta utvrde pravi identitet. Srbin je uhapšen, a sumnjiči se i za falsifikovanje isprava – navodi portal T online.

Izvor Espreso
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More