Donald Tramp kakvog je svet poznavao više ne postoji: Potpuno promenio fizički opis (FOTO)

Foto: Tanjug/AP Photo/Andrew Harnik
183

Donald Tramp kakvog je svet poznavao više ne postoji. Na njegovo mesto došla je, barem fizički, drugačija osoba – sprej za samotamnjenje, zbog kojeg mu je lice bilo prepoznatljive narandžaste boje, zamenio je prirodnim sunčevim zracima; prestao je da izbjeljuje kosu i pustio je nekoliko sedih; McDonald’s je zamenio zdravom ishranom, a kasnonoćne izlive besa na Tviteru odmorom i relaksacijom.

“Izgubio je 7 kilograma otkad je napustio Belu kuću. Njegova tajna je malo golfa i čitav niz pokroviteljstva”, poverio se Business Insider-u neimenovani Trampov savetnik.

Gubitak kilograma nije mali podvig za 74-godišnjaka kojem su rezultati na poslednjem medicinskom pregledu u junu prošle godine pokazali da ima 110 kilograma – preko kliničkog praga gojaznosti. Tada je savetovan da smrša 10-15 kilograma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by INFO SAVOIR💡 (@info.savoir)

Drugi savetnici koji su se nedavno sastali sa Trampom rekli su za Insider da bivši predsednik izgleda srećnije, zdravije, pa čak i relativno vitko otkako je u januaru napustio Vašington.

“Stalno je jeo bombone M&M u Air Force One (predsednički avion)”, rekao je jedan savetnik koji je svedočio Trmpovom mršavljenju.

Foto: Printscreen Youtube/Sky News

“On je veliki čovek sa velikim okvirom i jako je smršao. Ne mogu vam reći koliko, ali puno. To možete videti prema njegovim odelima.”

Bivši savetnik, koji se sa Trampom sreo prošle sedmice tokom niza večera i prikupljanja sredstava u Mar-a-Lagu, rekao je da Tramp izgleda kao da je izgubio devet kilograma.

“Kad sam ga video, izgledao je zdravije i u boljoj fizičkoj kondiciji nego što je dugo bio”, rekao je savetnik.

I dok Tramp uživa na floridskom suncu igrajući golf, mnogi republikanci pitaju znači li ovo da se bivši predsednik već ozbiljno priprema za kandidaturu za Belu kuću 2024. godine. Tramp je ranije suptilno sugerisao da planira da se ponovo kandiduje.

“Ako je zaista izgubio deset kilograma, mislim da postoji dodatnih 10 do 15 odsto šanse da se kandiduje”, rekao je jedan republikanski strateg.

Nitko od savetnika ili republikanskih stratega koji su razgovarali s Insider-om nije rekao da je Tramp kilograme izgubio operacijom ili putem nekih drugih postupaka mršavljenje. Gubitak kilograma pripisali su golfu, redovnim obrocima i provođenju više vremena na suncu.

Tramp je godinama od javnosti pomno čuvao detalje o svom zdravlju. Tokom kampanje 2016. njegovi pomoćnici su gotovo svakodnevno morali da obnavljaju zalihe keksa, dijetalne koka kole i takozvane “junk hrane”.

Savetnici su takođe naveli da je Trampov prisilni odlazak s Tvitera i Fejsbuka, neposredno nakon napada na Kapitol 6. januara, olakšao njegov um i obuzdao njegovo besno noćno tvitovanje.

“Predsednik se osjeća sajno, gosti Mar-a-Laga često komentarišu kako dobro izgleda tokom ovih poslednjih nekoliko meseci, a i oseća se sjajno”, rekao je savetnik koji je nedavno razgovarao sa Trampom o njegovom zdravlju.

“Mnogo mu je bolje sada kada više nema težinu slobodnog sveta na svojim plećima”, zaključio je.

Izvor Jutarnji hr
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More