Pomirenje prinčeva na pomolu?! Posle sahrane razgovarali, JAVNOST ODUŠEVLJENA! (FOTO)

Prvi susret braće nakon šokantnog intervjua koji su Hari i Megan dali Opri Vinfri: Ispunili želju princa Filipa ali da će braća naći zajednički jezik?!

Foto: Tanjug (Mark Large/Pool via AP)
269

Prinčevi Čarls, Vilijam i Hari razgovarali su više od dva sata nakon sahrane vojvode od Edinburga, pišu britanski mediji.

Ovo je dodatno oduševilo britansku javnost pored snimka u kom se vidi kako nakon sahrane princa Filipa Vilijam i Hari hodaju jedan pored drugog i razgovaraju. To je ujedno i prvi put da ih je javnost videla zajedno nakon što se Hari povukao iz kraljevskih dužnosti, prenosi “Telegraf”.

Foto: Tanjug (Mark Large/Pool via AP)

Čarls je nakon sahrane svog oca princa Filipa razgovarao sa svojim sinovima koji nisu u dobrim odnosima više od godinu dana. Njih trojica seli su posle dužeg vremena da sami porazgovaraju, što je prema pisanju medija upravo ono što bi princ Filip želeo, piše Index.hr.

Foto: Tanjug (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)

Navodno je Čarlsova supruga, Kamila, dvorac napustila sat vremena pre svog supruga koji je ostao sa sinovima. Izvori tvrde da je ovo dalo nadu da bi upravo ovaj razgovor mogao da bude povod za rešavanje sukoba koji u porodici postoji još od kada je Hari sa svojom suprugom Megan pre više od godinu dana napustio kraljevsku porodicu.

Čitači sa usana otkrili o čemu su braća razgovarala, a govor tela otkrio je samo jedno (FOTO)

Nagađa se da će Hari da ostane u Londonu sve do srede, kada kraljica Elizabeta puni 95 godina, a navodno će se pridružiti i svom bratu princu Vilijamu koji će početkom jula otkriti spomenik princezi Dajani u Kensington palati.

Podsetimo, ovo je bio prvi susret braće nakon šokantnog intervjua koji su Hari i Megan dali Opri Vinfri. U razgovoru je Megan optužila kraljevsku porodicu za rasizam, a Hari je rekao da su njegovi otac i brat zarobljeni u sistemu iz kojeg nemaju mogućnost da se izvuku.

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More