Četiri braka i dvoje dece, ćerka Tome Zdravkovića ne živi u SRBIJI a evo kako izgleda! (FOTO) (FOTO) (FOTO)

Njegova naslednica se ne pojavljuje često u javnosti a kako kaže zbog ovoga dolazi u SRBIJU!

Foto: wikipedia
370

Legendarni pevač narodne muzike Toma Zdravković ženio se četiri puta, a iz tih brakova ima dvoje dece- ćerku Žaklinu i sina Aleksandra.

Žaklinu je dobio sa prvom suprugom Olgicom, a njegova naslednica se ne pojavljuje u javnosti. Druga supruga je bila Milica, treća Nada Radanović sa Cetinja. Tomina četvrta supruga Gordana, sa kojom ima sina Sašu, živi u Torontu, piše “Stil.kurir.rs”.

Posted by Zaklina Zdravkovic on Понедељак, 10. октобар 2016.

Žaklina, naslednica pevača danas živi u Holandiji i ima dva sina, a ponekad dođe u Srbiju kada učestvuje u manifestacijama vezanim za život i karijeru njenog oca.

Iako ne viđa svog polubrata i Tominu udovicu, sa njima je i dalje u dobrim odnosima.

Posted by Zaklina Zdravkovic on Уторак, 23. август 2016.

“Živela sam jedan period mog života, kratak, sa njim i kad je umro bila sam jako, jako tužna. Živiš sa činjenicom da je on deo tebe, da postoji u meni, u mom bratu, u pesmama, u drugim ljudima kojima je dao lepa osećanja”, rekla je svojevremeno Žaklina Zdravković.

Tomina ćerka Žaklina izjavila je da se uvek seća tatine muzike i da je najveći utisak na nju ostavila pesma “Kiša je padala”.

Izvor Stil.kurir.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More