Detalji sa suđenja SRBINU za jeziv zločin u NEMAČKOJ: Ugušio SINA i ĆERKU da bi se osvetio BIVŠOJ ŽENI!

Njegova izjava na SUDU je sve ŠOKIRALA: Užasan zločin koji je počinio srpski državljanin u Nemačkoj!

Foto: youtube/printscreen
727

Srbin Semir A. (37), koji inače živi i radi u Nemačkoj, ugušio je kesom svoju decu, ćerku Dž. A. (6) i sina Dž. A. (8) kako bi se osvetio bivšoj supruzi Bijanki S. (29).

Zločin se dogodio u maju prošle godine u nemačkom gradu Regensburgu, a Semir je sada na suđenju izjavio da su mu deca bila sve na svetu, što je šokiralo sve prisutne u sudnici, piše “Kurir”.

– Tačno je da sam ubio svoju decu tog dana, još ih mnogo volim, izgubio sam najvažniju stvar u životu – rekao je Semir na suđenju koje je počelo 8. aprila.

Kako prenose nemački mediji, Semir se na dan zločina prerušio u policajca i deci predložio da se igraju.

Najpre ih je vezao kablovima, a potom im navukao plastične kese na glave i zalepio lepljivom trakom.
Nakon dvostrukog ubistva Semir je ostavio optoštajno pismo i pokušao da se ubije.

– Čuvaj se i vidimo se u paklu. Deca su na nebu – napisao je Semir a potom skočio u Dunav.

Ipak, policajci su ga spasli i domah sproveli u policijsku stanicu gde je priznao krivicu. Kao motiv ubistva, nemački mediji navode to da Semir nije želeo da deca žive sa Bijankom i njenim novim dečkom.

Inače, majka je u vreme zločina bila u drugom stanu, a sa Semirom se rastala 2019. godine. Srbin je imao debeo krivični dosije, a zbog droge je robijao sa samo 17 godina.

Izvor Kurir
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More