Kurc obeležio jubilej od kada je preuzeo funkciju u vladi: Svaki dan je čast moći raditi za Austriju (FOTO)

Foto: Tanjug/ AP Photo/Lisa Leutner
40

Austrijski kancelar Sebastijan Kurc je, povodom 10 godina od polaganja zakletve kao državni sekretar za integraciju, kada je prvi put preuzeo jednu funkciju u vladi Austrije, istakao da mu je svaki dan čast što može da radi za Austriju.

„Pre 10 godina sam položio zakletvu kao državni sekretar za integraciju i svaki dan je velika čast moći raditi za našu Austriju. Poslednje godine su bile izazove i obeležene krizama, kao što su migrantska kriza i sada pandemija“, napisao je on na svom fejsbuk nalogu.


Kurc, koji je u tih 10 godina, pre dolaska na čelo vlade, obavljao i dužnost ministra inostranih poslova, naglasio je da se jedno moglo uvek videti, a to je da su građani Austrije u teškom vremenu jedinstveni, na čemu im se zahvalio.

„Hvala svima vama, koji ste do sada izdržali u ovoj krizi. Uveravam da se sve više približavamo normalnosti velikim napretkom u vakcinaciji u celoj zemlji“, podvukao je Kurc.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More