Severina na naslovnici knjige tvorca legendarnog stripa o Alanu Fordu

foto: Youtube Printscreen
42

Pevačica Severina izašla je na naslovnici knjige “U ime mafije” Maksa Bunkera, tvorca poznatog stripa “Alan Ford”. Tačno na njen 49. rođendan.

Na Instagramu je otkrila da su je dva poklona posebno oduševila. Jedan je crtež njenog sina, a drugi što se našla na naslovnici knjige slavnog Bunkera. Otkrila je i kako je došlo do saradnje.

STOP GOVORU MRŽNJE: Severina, Hristina i Goran Bogdan u spotu “HEJT, SLOVENI, još ste živi” (VIDEO)

„Čuj, hani, halo Bing, kako brat? Zvali su iz izdavačke kuće Sandorf da bi oni i Maks Bunker hteli da budeš na naslovnici njegovog romana. To je krimić… i da odabereš manekene za detektiva i kriminalca… Mene zvali? Maks Bunker? Alan Ford? ??&€@$£¥€“, napisala je pevačica.

Kako je rekla, njena ekipa, sa kojom snima i novi album, je snimala nekoliko dana.

„Detektiv sa šeširom je moj tonski snimatelj Domagoj Perišić, a kriminalac koji sedi je kompozitor i producent Filip Miletić. A kako su samo njih dvojica bili uzbuđeni… A ja sam u žutoj haljini na naslovnoj stranici knjige Maksa Bunkera i pucam od detinje sreće. Hvala majko što me rodi. Hvala izdavačkoj kući Sandorf. Hvala Maks Bunker, hvala Broj 1, hvala Vam što ste nam ulepšali detinjstvo, ovo je za mene velika radost i čast… Jer Vaše ime je zlatnim slovima urezano u dnevnik mog detinjstva”, istakla je Severina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Izvor N1
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More