Los Anđeles zamenila BEOGRADOM: Marija Karan o POVRATKU u SRBIJU nakon razvoda (FOTO)

Ovo je povod za POVRATAK a život u srpskoj prestonici donosi promene i u život njenog sina kog je dobila u braku sa američkim producentom!

Foto: printscreen/Instagram maria karan
160

Glumica Marija Karan, koja se početkom februara zvanično razvela od supruga Džoela Lubina, nakon višegodišnjeg boravka u Los Anđelesu vratila se u Srbiju, te ističe da Beograd nikada nije prestala da smatra svojim i da se oseća kao da se vratila da nastavi tamo gde je stala.

„Povratak u Beograd je kao kad obučem neku staru majicu i osetim se kao svoj na svome – moj grad. Pored svega, Beograd je ipak, za mene najatraktivniji. Volim njegov duh i kad se vratim, prihvatim ga baš takvog kakav jeste i nastavljam tamo gde sam stala“, rekla je glumica, prenosi “Nova.rs”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria Karan (@marakaran)

Los Anđeles je zamenila Beogradom i sada, bar neko vreme, živi ovde, u svom gradu, a povod za povratak bio je pre svega angažman na novom, velikom projektu.

„Presrećna sam što sam angažovana za rimejk „Dinastije“, serije iz osamdesetih, koja je osvojila dosta nagrada, a pre svega publiku. Ne mogu da vam otkrijem koga ću glumiti jer je to još uvek tajna. Urađen je sjajan kasting: Bane Popović, Rade Šerbedžija, Peđa Bjelac“, zagolicala je maštu publike.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria Karan (@marakaran)

Preseljenje u Beograd donelo je promene i u život njenog sina Marka Lea Lubina, kojeg je dobila u braku sa bivšim mužem, američkim producentom Džoelom Lubinom.

„Moj sin Marko je ove godine promenio tri škole, a odlično govori tri jezika. Bez obzira gde smo on ima svoje obaveze i ritam mu se ne menja“, istakla je Marija Karan.

Izvor Nova.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More