Osvanula retka fotografija BJELE sa porodicom, za njegovu suprugu kažu da je ista Monika Beluči! (FOTO)

"Predivna porodica", Fotografija Dragana Bjelogrlića sa suprugom i sinom će vas oduševiti

Foto: youtube/printscreen
96

Glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić nema društvene mreže, ali zato ima fan stranicu na Instagramu na kojoj ljubitelji njegovog rada objavljuju isečke iz njegove karijere, ali i neke privatne trenutke.

“Vi imate toliko lepote i sreće za nekoliko vekova”, “Predivna porodica”, “Vi ste srećan čovek”, “To je ostvaren život”, samo su neki od komentara ispod objave, prenosi “Blic Žena”.

Iako je kroz svoju karijeru doživeo mnoge izazove, Bjela tvrdi da je upravo porodica uspela da ga sačuva od stranputice.

– Mene su možda sačuvali moji hercegovački koreni i ta neka konzervativnost. Mlad sam ostao bez oca, imao sam 18 godina i majka je bila uz mene i stariji brat. On je donekle preuzeo ulogu oca i mi smo ostali do dan danas nerazdvojini, stvaramo zajedno i to je verovatno razlog zašto nisam izgubio sebe – kaže Bjela koji po istom principu danas vaspitava svoju decu:

– Verujem da sve polazi od kuće. Imam dvoje dece koji su sada mladi ljudi, nisu više deca, imaju 23 i 19 godina. Mogu da kažem da je moja supruga pre svega ustanovila to pravilo da sve u životu potiče od kuće i uvek imam empatiju prema deci koja su bez roditelja, koja nisu imala tu sreću da odrastaju u skladnim porodicama i njima je uvek bilo teže. Sve u životu što radite se vraća na ono što ste poneli iz svog porodičnog doma. To zna da zvuči demagoški, ali ja u to verujem i na ličnom primeru sam to i iskusio. Kad god mi je bilo teško ili sam se nalazio u situacijama kojim putem da krenem, prisećao sam se onoga što sam naučio u svojoj porodici ili pitao za savet svoje najbliže.

Inače, Dragan i njegova supruga Maja, koja se nakon udaje odrekla manekenske karijere, osim Alekseja imaju i 24-godišnju ćerku Miju.

Izvor Blic Žena
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More