Demanti iz Beča

Aktivnosti u Zajednici srpskih klubova
189

Na seriju tekstova koje smo objavili o odnosima između naših organizacija u Beču i Austriji stigao nam je i jedan demanti. On se odnosi na tekst od 13.2. ove godine objavljen pod naslovom „Razmirice i svađe razbijaju jedinstvo srpske dijaspore“.

Razmirice i svađe razbijaju jedinstvo srpske dijaspore

Demanti je potpisao advokat g. Darka Miloradovića, a u njemu stoji sledeće:
„U pomenutom tekstu su objavljene netačne informacije koje se odnose na gospodina Darka Miloradovića i porodične odnose unutar njegove porodice, a posebno odnose između njega i oca Zlatka. Gospodin Darko Miloradović sa ocem Zlatkom ima izuzetno dobar odnos. Navodi u tekstu „Slovi kao kadar starog kova, vredan aktivista, ali i po malo strog, toliko da ne živi u slozi sa sinom Darkom„ nisu istiniti.

Napad na Zajednicu srpskih klubova u Beču se nastavlja

Tekstom koji ste objavili ste povredili pravo na privatnost g.Miloradovića objavljivanjem podataka iz privatnog života, a objavljivanjem neistina narušavate ugled i reputaciju g.Miloradovića“, stoji u pisanom demantiju dostavljenom našoj redakciji.

 

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More