POLICIJA POZIVA OŠTEĆENE DA SE JAVE! Ispovest žrtve Srbina lažnog estetskog hirurga uhapšenog u BEČU: Uništio mi je lice!

foto: Unsplash
336

Lažni estetski hirurg juče uhapšen u Beču ženama je obećavao ubrizgavanje botoksa ili hijaluronske kiseline.

Njegova „ordinacija“ ne bi bila otkrivena da jedna jednoj od pacijentkinja nije unakazio lice, da je hitno morala da ide u bolnicu. Kada su je videli, zgroženi hirurzi su je odmah operisali.

Beč: Uhapšen državljanin Srbije pod sumnjom da je nudio ilegalne estetske tretmane, pacijentkinja morala u bolnicu

 

– Našla sam ga na Tviteru. Zakazala, otišla kod njega i napravio mi je nekoliko rezova na licu. Zatvorio ih je sa nekoliko šavova. Zapravo, konci su trebali da se rastvore nakon nekog vremena, ali to se nije dogodilo. Uništio mi je lice. Ostali su trajni ožiljci – izjavila je žrtva.

Policija objašnjava da osumnjičeni, međutim, nije radio nijednu pravu estetsku operaciju. Specijalizovao se za manje intervencije, poput injekcija botoksa ili hijaluronske kiseline. Nudio je i takozvane liftove. Cene njegovih usluga su bile relativno povoljne za žene Beča pa su zato dolazile kod njega. Dnevni pazar mu je bio oko 3.000 evra.

Od detalja policija je još otkrila da Srbin perfektno priča nemački jezik.

Sumnja se da je radio više od godinu dana, i sada policija traži da im se jave sve potencijalne žrtve.

Izvor Novosti
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More