Omiljeni SRPSKI GLUMAC iz Holivuda, Robert de Niro maltene ostao bez NOVCA, bivša žena mu troši MILIONE!

Legendarni glumac (77) mora da radi i po 12h, od uloga u legendarnim filmovima spao na jeftine reklame i drugorazredne filmove!

Foto: wikipedia
342

Advokatica legendarnog glumca Roberta de Nira otkrila je kako glumac nema novca i kako mora da prihvata sve uloge koje mu se nude, jer je njegova bivša supruga zavisna od kupovine odeće poznatih modnih kuća i dijamantskog prstenja, na koje troši milione.

Advokatica Karolina Kraus kazala je kako je bitno objasniti da je skup razvod najverovatnije razlog zašto De Niro prihvata uloge u lošim filmovima i zašto je od “Lovca na jelene” i “Kuma II” spao na uloge u običnim komercijalnim filmovima, ali i na reklame za britanske brendove, piše “Večernji list”.

Na sudu u Njujorku rekla je kako De Niro ima 77 godina i obožava svoj posao, ali da nije u redu da mora da radi ovim tempom.

“Kada će on imati priliku da odbije neki projekat koji mu bude ponuđen? Da ne mora da radi šest dana u nedelji po 12 sati dnevno. Da ne mora više da zadovoljava Grejsinu žeđ za komadima preskupe garderobe. On sutra može da se razboli i onda je sve gotovo”, rekla je Karolina Kraus na sudu.

Njegovo bogatstvo jednom se procenjivalo na 350 miliona dolara, što je izgradio tokom 50-godišnje karijere. U poslednje vreme prihvata sve poslove pa tako i reklame za automobile, banke i kreditne kartice. Bez obzira na sve to, njegov advokat tvrdi da je bogatstvo gotovo potrošeno. De Niro je ušao u posao sa restoranima, a onda imao problema sa plaćanjem poreza te je još uvek dužan milione poreskoj upravi.

Na poslove mu je svakako uticala i pandemija, a njegova advokatica rekla je i da je bivša supruga pred kraj braka počela da troši sve više i da je bogatstvo sve manje, no, advokati njegove bivše supruge, s druge strane, navode kako De Niro i dalje leti privatnim avionom ili helikopterom, nekad samo na ručak, te da sigurno nije siromašan.

Izvor Večernji list
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More