AUSTRIJA: Posle časova ŠKOLA iznad restorana SRBINA postajala leglo RAZVRATA i BLUDA, “Kockalo se, pilo i drogiralo”!

Supruga ozloglašenog SRBINA u AUSTRIJI iznad lokala držala časove NEMAČKOG, tu je policija pronašla i OVO!

Foto: youtube/printscreen
568

Predrag Barnić (43), kafedžija iz Beča, imao neobično skrovište za ilegalnu robu i biznis, a sumnja se da je član međunarodne bande

Austrijski policajci koji su pre desetak dana uhapsili Predraga Barnića (43), poznatog srpskog ugostitelja, u prostorijama škole nemačkog jezika koju u Beču drži njegova supruga našli su narkotike za koje se sumnja da pripadaju Barniću, nezvanično saznaje Kurir.

Prema rečima izvora “Kurira” upoznatog sa slučajem, prostorije škole nalaze se u istoj zgradi kao i restoran Srbina – škola se nalazi iznad lokala.

Poker aparat

– U učionicama je pronađem deo narkotika, kao i veliki poker aparat, pa policija sumnja da se poznati ugostitelj osim trgovinom drogom bavio i organizovanjem ilegalne kocke. Policajce je šokiralo to što su drogu našli u prostoriji u kojoj Barnićeva žena drži časove nemačkog jezika, koje pohađaju i deca – kaže izvor i dodaje:

– Policija je ranije sumnjala da se iznad poznatog restorana događaju nezakonite radnje, ali nije mogla Barnića da uhvati na delu. Sumnja se da se škola nakon nastave pretvarala u leglo bluda i razvrata – kockalo se, pilo i drogiralo. Austrijska policija sumnja da je Predrag Barnić, koji je jedan od lokala u Beču svojevremeno držao s pevačem Radišom Trajkovićem Đanijem, član međunarodne kriminalne grupe. – Nakon hapšenja ispostavilo se da je Barnić na poternicama Srbije i Španije. Istraga protiv njega u Austriji je počela još 2019. godine, zbog sumnje da se bavi trgovinom narkotika.

Foto: Youtube/printscreen

Međutim, uporedo je trajala i finansijska istraga zbog sumnje da je u svom restoranu organizovano ilegalno kockanje, ali i da mu je ugostiteljski objekat služio za pranje para – prenose austrijski mediji. Podsetimo, kako su austrijski mediji preneli, Barnić je uhapšen s više od pet kilograma kokaina i marihuane, a kod njega je nađeno i 5.000 evra u kešu i oružje – “kalašnjikov”, dva pištolja “glok” i “bereta”. Prilikom hapšenja pokušao je da pobegne, međutim, nije uspeo u tome.

Poznati mu dužnici

U njegovoj kafani u Beču održavani su proslave i venčanja gastarbajtera, a nastupale su i brojne estradne zvezde iz Srbije i regiona, među kojima i njegov blizak prijatelj i nekadašnji poslovni partner Đani, kao i Dejan Matić, Rade Kosmajac, Peđa Medenica, Tea Tairović, Saša Kovačević i mnogi drugi. – Sumnja se da se Barnić bavio i zelenašenjem. Navodno, kod Predraga su se zaduživali mnogi Srbi, naročito pevači. Poznat je po tome da je na kamatu davao sume od 10.000 evra pa naviše. Barnić je davao pare i šakom i kapom, ali uz ozbiljne kamate. Ukoliko bi pevači kasnili s vraćanjem novca ili mu uopšte nisu vraćali, morali su da pevaju besplatno u njegovoj kafani ili da mu reklamiraju lokal na društvenim mrežama – objasnio je ranije Kurirov izvor.

Foto: youtube/printscreen Ami G show

Na poternici sam!

Predrag Barnić poznat je i srpskim nadležnim organima, a za njim je svojevremeno bila raspisana poternica zbog nanošenja teških telesnih povreda, dilovanja droge i razbojništva. – Barnić je ranije bio na poternici Srbije, ali ne znam da li još uvek ta međunarodna poternica važi ili ju je sud ukinuo – rekao je izvor. Interesantno je da je srpski kafedžija pre šest godina sam potvrdio za Kurir da je on lice s poternice. – Bio sam na poternici, ali ovih dana čekam odgovor Apelacionog suda – objasnio je Barnić 2015. godine.

Ministarstvo pravde

Kafedžija 14 godina na poternici!

Kako je “Kurir” saznao u Ministarstvu pravde, za Predragom Barnićem je 2007. godine raspisana međunarodna poternica. – Ministarstvo pravde nije zvanično obavešteno o tome da je Barnić lišen slobode u Austriji – rekli su u ministarstvu za portal “Kurir”.

Izvor Kurir
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More