Prodavali OTROV kao LEK za KORONU: Amerikanci zaradili MILIONE, a sada im preti DOŽIVOTNA KAZNA! (VIDEO)

"Čudotvorni mineralni lek" je u stvaru opasan OTROV, porodica sa Floride suočava se sa teškim optužbama!

Foto: youtube/printscreen
295

Porodica sa Floride je optužena da je prodala na hiljade boca otrovnog industrijskog izbeljivača, govoreći da je reč o čudotvornom leku protiv kovida, a veruje se da su zaradili milion dolara od prodaje.

Mark Grenon (62) i njegovi sinovi Džonatan, Džordan i Džozef su navodno zaradili više od milion dolara prodajući “čudesni mineralni lek”, pošto su tvrdili da može da leči bolesti protiv raka, malarije i kovida-19, prenosi ”Skaj njuz”.

Zvaničnici kazu da su ustvari prodavali hlor-dioksid, koji se obično koristi za industrijsku obradu vode i može biti smrtonosan ukoliko se koristi na dugi nacin.

Vlasti nisu odobrile korišćenje izbeljivača za medicinsku upotrebu i upozorili su da je opasno gutati ga.

Sudski dokumenti pokazuju da je supstanca bila na prodaji i izložena u objektu pod nazivom “DŽenesis II crkva zdravlja i isceljenja”, gde je Grenon bio “nadbiskup”.

Vlasti su im naredile da prekinu da prodaju proizvod još prošlog aprila, ali su oni ignorisali sudski nalog.

Sada su optuženi za prevaru i kršenje sudskog naloga i suočavaju se sa doživotnom kaznom zatvora ukoliko budu osuđeni, navodi ”Skaj njuz”.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More