Novi detalji terorističkog napada u BEČU: Albanski terorista imao KONKRETNU METU, ali i SAUČESNIKE!

Najnovija saznanja o nemilom događaju u centru AUSTRIJE: Ovo je bila META okrutnog teroriste!

Foto: PrintScreen/Fejsbuk
771

Terorista, koji je u Beču 2. novembra ubio četiri osobe i povredio više od 20 lica, očigledno je imao konkretnu metu, ali i saučesnike, proizilazi iz istrage koja je još u toku.

Austrijanac makedonsko-albanskog porekla Kujtim Fejzulaj naoružan je došao u centar grada, gde je pucao na ljude koje je zatekao na ulicama, pa se najpre pretpostavljalo da je to činio nasumično.

Prema pisanju dnevnika “Kurir”, njegova meta trebalo je da bude poznati, luksuzni restoran “Le Salcgris ” (Le Salzgries).

Terorista je na dan napada pokušao, bezuspešno, da pozove telefonom restoran.

Video snimci pokazuju i da je terorista, pre prvih ispaljenih hitaca, stajao ispred zatvorenog restorana. Kada je pozvao restoran, prema medijima, uz njega bila su dva prijatelja.

Između ostalih radi se o Buraku K., koji je ranije sa njim pokušao da otputuje u Siriju, kako bi se priključili Islamskoj državi.

Takođe je Burak, navodno, teroristi ostavio, na određenom mestu i više premeta, a tako nož.
Istraga je pokazala da je Burak, na dan terorističkog napada svog prijatelja, preko Gugla pokušao da sazna kako se mobilni telefon vraća na fabrička podešavanja. I na mobilnom telefonu teroriste, prema “Kuriru”, pronađeni su dokazi da je imao saučesnike, odnosno osobe koje su znale za njegov krvavi plan.

Izvor Kurir
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More