Netfliks priznao Kosovo?! Pokrenuli peticiju i dobili državu: “Šta će vam Un i Interpol, gledajte filmove, šutirajte loptu”

Foto: Unsplash/ Cardmapr
76

Platforma za gledanje filmova i serija „Netfliks“stavila je na listu zemalja koje mogu da registruju za praće njenih sadržaja Kosovo , što su mediji na albanskom preneli kao priznanje države Kosovo.

Mogućnost registracije tzv Kosovo je rezultat peticije „Dodaj Kosovo kao zemlju na Netfliksu“ pokrenute preko interneta,a koju je potpisalo oko 37.000 ljudi.

Peticijom je zatraženo da se na ulazu registracije postavi telefonski kod za kosovske Albance koji bi da se pretplate na tu platformu.

Vest da je „Netfliks“ priznao Kosovo objavio je pokretač peticije Sovran Hoti.

„Netfliks je dodao Kosovo na listu zemalja sa predbrojem +383 na njihovoj platformi. Hvala svima što ste me podržali u ovom simboličnom, ali dostojanstvenom dostignuću“, napiaso je Hoti na fejsbuku.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas se osvrnuo na ovu vest.

„Vidim da čitav dan slave što ih je Netfliks stavio na njihovu listu država. Netfliks vas je stavio na tu listu, šta će vam Un i Interpol. Gledajte filmove, šutirajte loptu“, poručio je Vučić.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More