Godfri veoma blizu “diplomatskog incidenta”: Po meni, Tesla je Amerikanac! Reagovala premijerka

FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIC
80

Premijerka Ana Brnabić koja je danas na aerodromu svečano ispratila novi avion srpske flote na let za Njujork nasmešila se u trenutku kada je ambasador Godfri govorio o Tesli.

– Posebna je čast kada pogledam rep ovog aviona, lepo ga je ispratiti u moj rodni grad Njujork. Njime su se prošlog proleća i Amerikanci odavde vratili kući u vreme početka pandemije, “Er Srbija” nam je u proteklih godinu dana bila od životne važnosti – rekao je Godfri podsetivši da su se mnogi “Er Srbijom” vratili svojim kućama kada na početku pandemije nije letelo ništa.

Ispraća se avion Er Srbije na let za Njujork sa likom Tesle: “Prvo su prevozili naše građane kad su svi avioni stali, a potom i vakcine” (FOTO, VIDEO)

– Nikola Tesla je poštovao američko državljanstvo ali nikada nije negirao da je u srcu Srbin – zaključio je Godfri dodavši da on lično ima niz imena i predloga ko bi sve mogao da se nađe na repu nekog od aviona flote Er Srbije – Pupin, Čarls Simić, Marina Abramovič, a o košarkašima iz Srbije, rekao je, da i ne govori.

FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIC
Izvor Objektiv
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More