Mnogi su se iznenadili kada su čuli pravo ime MEGAN MARKL, u javnosti ga retko koristi, a fanovi su oduševljeni!

Kada je kraljica Elizabeta blagoslovila njenu vezu s princom Harijem, puno ime MEGAN MARKL došlo je u CENTAR PAŽNJE!

Foto: youtube/printscreen
44

Kao brojne svetske zvezde, i Megan Markl koristi svoje srednje ime u javnom životu.

Malo je poznato da joj je puno ime zapravo Rejčel Megan Markl. Upravo ta činjenica oduševila je njene obožavatelje jer je u seriji “Suits” igrala lik Rejčel Zejn, prenosi “Telegraf”.

Meganino puno ime u centar pažnje je došlo još pre nekoliko godina kada je kraljica Elizabeta blagoslovila njenu vezu s princom Harijem. U službenom saopštenju navela je kako pozdravlja brak svog unuka princa Henrija Čarlsa Alberta Dejvida od Vejlsa i Rejčel Megan Markl.

Ona nije jedina koja ne koristi svoje prvo ili pravo ime. Čak ni njen suprug ne koristi ime koje je dobio rođenjem. Hari je zapravo Henri, ali ceo svet ga zna po ležernijem imenu, kako je sam jednom rekao.

Megan i Hari su se venčali 19. maja pre tri godine, a zajedno su dobili sina Arčija i uskoro će dobiti i ćerku. Kraljevski par šokirao je javnost nedavno intervjuom koji su dali voditeljki Opri Vinfri, a u kom su opisali život u palati, iz koje su se iselili prošle godine nakon što su odstupili od svih kraljevskih dužnosti.

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More