Devojčica (8) preživela skok sa šestog sprata zgrade u Njujorku: Bacila se da pobegne od POŽARA! (VIDEO)

Devojčica u strahu izletela na terasu, a potom se bacila sa šestog sprata da bi se spasla od PLAMENA!

Foto: youtube/printscreen
191

Osmogodišnja devojčica preživela je skok sa šestog sprata zgrade u Njujorku. Dete se bacilo sa terase stana u plamenu u stambenom kompleksu u Bronksu.

Dete je prilikom pada zadobilo teške povrede, ali je u stabilnom stanju prevezena u bolnicu. Kako javljaju američki mediji, devojčica je zadobila prelome obe noge, prenosi “Telegraf”.

Požar je izbio u sredu popodne u soliteru sa 17 spratova u stanu u kom je devojčica bila. U strahu je izletela na terasu, a potom se bacila sa šestog sprata da bi se spasla.

– Sletela je na zemlju uz trotoar, zato je verovatno i preživela – rekli su vatrogasci.

– To je bilo strašno. Mora da je bila preplašena od vatre – rekla je Džesika Okasio, komšinica devojčice.

Stanari zgrade su brzo pritrčali malenoj u pomoć i pokušavali su da je zaštite od užarenih delova koje je vetar nosio sa terase stana koji je bio u plamenu.

– Pritrčala sam joj i uradila sam ono što bi i svaki drugi čovek uradio. Zaštitila sam dete koje je bespomoćno ležalo – rekla je Linda Kemp, upravnica zgrade.

Devojčicu je, kako prenose mediji, u trenutku izbijanja požara čuvala tetka (17). Međutim, tinejdžerka je izašla napolje da zapali cigaretu. Čim je ugledala požar krenula je da trči ka stanu, ali nije mogla da uđe jer ju je dim gušio. U požaru je povređena još jedna starija osoba i sedam vatrogasaca. Više od 100 njihovih kolega je izašlo na lice mesta.

Uzrok požara i dalje nije poznat.

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More