Melanija Tramp pokazala kako uživa: Povukla se iz javnosti ali i dalje odiše ELEGANCIJOM i STILOM! (FOTO)

Bivša prva dama AMERIKE ne želi više da bude na radaru medija, ipak u nezvaničnom pojavljivanju oduševila modnom kombinacijom!

Foto: PrintScreen/YouTube
212

Prošlo je više od tri meseca od kada je porodica Tramp napustila Belu kući, preselili su se na Floridu, a javnost zaključuje da vode miran život. Ipak, medije i dalje interesuje nekadašnja prva dama Melanija Tramp, koja se od prestanka njene zvanične dužnosti skoro ne pojavljuje u medijima.

Magazin “Pipl” (People) istakao je da ona nastavlja da uživa u banjskim tretmanima privatnog kluba, a vreme provodi i sa 15-godišnjim sinom Baronom. Krajem aprila prisustvovala je večeri sa suprugom Donaldom, njegovom ćerkom Ivankom i zetom Džaredom i prijateljima, prenosi “B92”.

Zvanične fotografije ne postoje, ali putem amaterskih je zaključeno da uživa i da “ne želi više da bude na radaru medija”, što su prokomentarisali njeni prijatelji.

I dalje u velikom stilu, crnom elegantnom haljinom je obeležila pojavljivanje, a osmeh je govorio da se dobro provodi.

Portparol gospođe Tramp je istakao da ona uživa u odmaralištu Mar-a-Lago u Palm Biču na Floridi: “Fokusirana je na to da bude majka i porodica joj je na prvom mestu. Radi na raznim projektima, za čije ostvarenje je potrebno dosta vremena”.

Izvor B92
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More