Ukazali su na njega kao čoveka koji jedini može da pobedi Vučića, evo šta on kaže na to

„To ne rešava jedan lider, bez obzira ko to bio“, smatra mogući protivkandidat

407

Radoslav Milojičić, poslanik Demokratske stranke predložio je Marka Đurišića, funkcionera Tadićeve SDS kao nekoga ko može da pobedi Aleksandra Vučića u trci za predsednika Srbije.

„To sigurno nije sada tema“, kaže za Danas Marko Đurišić, upitan da prokomentariše izjavu Radoslava Milojičića.

Marko Đurišić, Foto: printscreen, youtube

Kako dodaje, tema je kako da opozicija i građani koji protestuju mesec i po dana dođu do politike i plana za realizaciju te politike koja će od Srbije na najbrži mogući način napraviti normalnu, pravno uređenu, evropsku zemlju, sa slobodnim medijima, slobodom da se iznese sopstveno mišljenje i ideja, nezavisnim i odgovornim institucijama.

„To ne rešava jedan lider, bez obzira ko to bio“, smatra Đurišić.

Milojičić je naveo da „niko od lidera Saveza za Srbiju ne može nažalost da pobedi Aleksandra Vučića zbog nepravednog blaćenja u medijima, zbog kojih su pretrpeli velike posledice.

„Mora se naći novo lice. Profil čoveka koji može da izađe na crtu i da ga pobedi, a predlažem da to bude Marko Đurišić iz SDS. Bavi se politikom od 1990. godine. Poštena, ispravna i hrabra osoba. Posvećen je evrointegracijama, nije menjao opredeljenja, nikada nije bio u vlasti, nikada nije potpisao nijedan račun, nije ukaljan… Svako ko im se suprostavi biće prokazan, a Đurišić je hrabar i sposoban čovek“, rekao je Milojičić.

Izvor Inforbrif
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More