“Aleksej je mali, ali oseća praznično raspoloženje”: Sofija otkrila kako će provesti Uskrs, a onda progovorila i o venčanju sa Lukom

Foto: Instagram/printscreen
85

Sofija Milošević ne krije radost što je će ovaj Uskrs i Praznik rada provesti sa svojim naslednikom Aleksejem i partnerom Lukom Jovićem, sa kojim uskoro planira da stane na “ludi kamen”.

– Ove godine ćemo najverovatnije za Uskrs biti u Srbiji, tako da ćemo ga provesti u krugu porodice i najbližih. Aleksej je još jako mali, ali iako ne razume dovoljno, mislim da i on oseća pozitivno praznično raspoloženje i da je svestan da se nešto dešava – rekla je manekenka za “Alo”, a onda se osvrnula na venčanje koje planiraju da organizuju nakon pandemije.

– Tako je, planiramo venčanje čim se situacija s pandemijom bude smirila jer je trenutno zaista suludo razmišljati o tome. O ovome nikada nisam pričala tako da je ovo ekskluziva, ali da, planiram da uzmem njegovo prezime – rekla je Sofija.

Iako je starija od Luke šest godina, kaže da im ta razlika ne smeta.

– Ja jesam starija, ali Luka je neko ko je zaista zreo za svoje godine, tako da se ta razlika praktično i ne oseća. Oboje smo u duši deca, obožavamo da se igramo i šalimo, ali naravno, kad je u pitanju nešto ozbiljno, on čak ume da bude mnogo mirniji i staloženiji od mene i da reši problem jako brzo – istakla je manekenka.

Na pitanje koliko joj je važan Praznik rada i da li se seća šta je kupila od svog prvog velikog honorara, odgovorila je:

– Zarađujem sopstveni dinar od 14. godine, tako da mi je posao jako važan u životu. Majka me je od najranijeg detinjstva učila da moram da budem samostalna i da ne zavisim ni od koga i time se vodim celog života. Moj prvi honorar nije bio veliki i ne mogu da se setim šta sam tačno kupila, ali mislim da je to bio neki komad odeće koji sam dugo želela.

Izvor Blic.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More