“Bez previše interneta, nekako smo se više družili i izlazili zajedno”: Nadal otkrio sa kim se najviše druži na ATP turu

Foto: Tanjug/AP Photo/Joan Monfort
53

Rafael Nadal će biti narednih dana prva zvezda Mastersa u Madridu. Drugi teniser sveta pokušaće da osvoji prvu titulu na kompleksu “Kaha Mahika” još od 2017. godine.

Na startu će igrati protiv boljeg iz okršaja Manarino – Alkaras.

Uoči starta takmičenja, španski teniser je u video razgovoru otkrio svoj krug prijatelja na ATP turu, piše b92.net.

Rekao je da je generalno dobar sa svima, ali da ipak postoji krug njemu bliskojih ljudi u kojima je naravno najviše njegovih sunarodnika.

“Ranije smo nekako svi više živeli zajedno. Kada smo na turnirima, mi Španci smo bliskiji. Bez previše interneta, nekako smo se više družili i izlazili zajedno. Možda i otuda imam nekako jače odnose sa starijim igračima. Do danas, imam dobre odnose sa svim Špancima, posebno sa Markom Lopezom, Felisijanom Lopezom, Pablom Anduharom i Robertom Bautistom Agutom”, kaže Nadal.

Otkriva i u kakvom je odnosi sa drugima.

“Slažem se dobro sa svima. Od stranaca, imam dobre odnose sa Timom, takođe i sa Federerom. Generalno, sa svima, ali mi Španci smo slični. Godinama ranije bio sam i sa Pikom (Huan Monako), Marijanom Zabaletom, provodili smo dosta vremena zajedno”, otkrio je Rafa.

Nadal će naredne nedelje pokušati da dođe do šeste titule u Madridu.

Izvor b92.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More