“Veruju u ČUDA”, roditelji nestale Medlin Meken i dalje veruju da im je ćerka živa, osnovali i privatni fond! (VIDEO)

Iako policija kaže da ima dokaze da devojčica nije više živa, nada roditelja ne umire!

Foto: youtube/printscreen
28

Roditelji Medlin Meken i dalje misle da će jednog dana ponovo biti sa ćerkom, govoreći kako “i dalje veruju u čuda”.

Kejt i Geri ne odustaju od nade dok se približava godišnjica nestanka njihove ćerke Medlin, kojoj se 3. maja 2007, kada je imala samo tri godine, izgubio svaki trag tokom odmora u Praja da Luzu u regionu Algarve u Portugalu, prenosi “Telegraf”.

– Nikada nemojte da prestanete da verujete jer se čuda dešavaju svaki dan. Želimo da zahvalimo svima koji su i dalje uz nas – napisali su roditelji u objavi na stranici na Fejsbuku “Official Find Madeleine Campaign”.

Iako nemačka policija insistira da imaju dokaze da je Medlin mrtva, njeni roditelji veruju da bi i dalje mogla da bude živa, prenosi Mirror.

Medlin bi 12. maja napunila 18 godina.

Kristijan Brukner (44), osuđeni pedofil koji se nalazi u zatvoru zbog silovanja žene (72) u Praja da Luzu, identifikovan je kao glavni osumnjičeni u slučaju Medlin od strane nemačke policije u junu prošle godine.

Međutim, britanska policija kaže da još uvek nije videla dokaze koji potvrđuju da je Medlin mrtva, zbog čega je i dalje vode kao nestalu osobu.

Roditelji dele optimizam britanskih snaga, ali kažu da nemaju nikakvih novosti o slučaju.

Imaju fond od 860.000 evra

Roditelji imaju fond od više od 860.000 evra za plaćanje privatne istrage, ukoliko policija odluči da prestane sa potragom.

Prema dokumentima koji su dostupni javnosti, novac će biti iskorišćen kako bi se “osigurao bezbedan povratak Medlin Meken njenoj porodici” i “istraživanje otmice”, a njeni navodni otmičari “identifikuju i dovedu pred lice pravde”.

Kejt i Geri su osnovali fond 12 dana nakon nestanka ćerkice, prenosi Independent.

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More