Bez skandala i prevara: Holivudski par slavi ljubav već skoro 40 godina! (VIDEO)

Kurt Rasel i Goldi Hon imaju reputaciju jednog od najstabilnijih parova u Holivudu, ovo je njihova tajna!

Foto: youtube/printscreen
121

Poznati holivudski par, glumci Goldi Hon (75) i Kurt Rasel (70) zajedno su već 38 godina. Počeli su da se zabavljaju 1983. godine kada su zajedno snimali film, još se nisu venčali ali uživaju u skladnoj vezi i za razliku od brojnih slavnih parova, iza sebe nemaju skandale i prevare.

IakoRasel i Hon imaju reputaciju jednog od najstabilnijih parova u Holivudu, sve do sada su odbijali da vezu krunišu brakom. Oni su među retkim slavnim parovima koji su tako dugo zajedno, a nisu se venčali. Goldi je jednom prilikom objasnila da joj ne treba papir i da veruje kako je psihološki oslobađajuća činjenica da nije u braku, te da žive po pravilu da žele da budu zajedno i to im je dovoljno, prenosi “B92”.

“Ni on ni ja nismo stvarno želeli venčanje, nije nas zanimalo. Međutim, sada je odluka doneta, a pripreme za svečanost u januaru su već u punom zamahu”, rekla je Hon nedavno američkim medijima.

Ceremonija venčanja je planirana za januar i, kako su mediji otkrili, održaće se na ranču budućih supružnika. Ranč se nalazi u neposrednoj blizini skijališta Aspen u Koloradu. Prema rečima porodičnih prijatelja, proslava će biti organizovana u kantri stilu – kaubojski šeširi, konji i rokenrol.

Značajnu ulogu u ceremoniji igra zajednički sin para Vajat Rasel. Bivši profesionalni hokejaš na kraju je izabrao karijeru glumca i aktivno je angažovan u organizaciji venčanja – moguće je da će poslužiti kao kum.

Ljubav ovih holivudskih zvezda možda je jedna od najsrećnijih u Holivudu u kojem su razvodi i prevare gotovo svakodnevna pojava. Portal “Brajtsajd” je istraživao razloge zbog kojih su Goldi i Kurt tako ispunjeni i srećni, pa pokušao da dokuči zašto je njihova veza opstala uprkos mnogim izazovima.

Jedna od prvih stavki koju su naveli je da kada su Goldi i Kurt počeli da se zabavljaju oboje su već bili roditelji. Goldi je imala Olivera i Kejt, decu iz drugog braka. Kurt je imao sina Bostona iz prvog braka. Kada se rodio njihov zajednički sin Vajat, jednostavno se uklopio u veliku i srećnu porodicu.

Kako dalje navode, jedna od tajni njihove dugotrajne veze je i ta što su znali kada je dobro odmaći se od partnera i dati mu prostora. Goldi je jednom prilikom ispričala kako ona i Kurt provode oko 68 odsto vremena zajedno, a smatraju da je to zdravo za vezu. I čini se da deluje.

Goldi često hvali svog partnera i govori kako ne može da veruje da je toliko srećna. On je atraktivan, zasmejava je, a obara je s nogu i divan je s decom. Kada govore jedno o drugome, očigledno je da se oboje osećaju kao pravi srećnici.

Kada su Goldi i Kurt počeli da se zabavljaju, otac njene dece Bil Hadson za nju je već bio davna prošlost, tako da je Kurt zapravo podizao Kejt i Olivera. Goldi kaže da se prirodno slagao s decom, pa su ga zbog toga ona gledala kao oca. Kejt i Oliver otvoreno su Kurta zvali “tata”.

Par se trudi da im život bude zanimljiv, pa se ne mire sa sedenjem ispred malih ekrana kod kuće. Imaju mnogo hobija, a to uključuje planinarenje, biciklizam i degustaciju vina. Još rade i na filmovima, a to ih sve jako zabavlja.

Kurt je jednom prilikom rekao da su nakon gotovo četiri zajedničke decenije iskusili sva iskustva i emocije kroz koje parovi prolaze. Doživeli su pobede i razočaranja, odgajili su četvoro dece i sada uživaju u životu.

Njihova složna porodica je najveći dokaz toga koliko su dobri roditelji. Uspeli su da omoguće deci da se osećaju kao braća i sestre. Kejt, Oliver, Boston i Vajat su vrlo bliski. Dodatno, Goldi i Kurt imaju šestoro unučadi i svakog od njih neizmerno vole. Vajat još jedini nema dece, pa se raduju budućnosti i novim unucima.

Izvor B92

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More