Ovako je dočekan Novak sa ženom i decom u Visokom: Đoković je odmah iz gepeka izvadio dve stvari! (VIDEO)

Prelep doček najboljeg tensera sveta u VISOKOM!

Foto: youtube/printscreen
35

Novak Đoković je u toku dana privatnim avionom stigao u Sarajevo, a direktno sa aerodroma uputio se ka Visokom, gde je došao po treći put da obiđe bosanske piramide, a na licu mesta je Klix, koji iz minuta u minut obaveštava o novim aktivnostima najboljeg tenisera sveta.

Novak ne krije da je ovo mesto za njega pravi raj na zemlji i ovoga puta je odlučio da povede i svoju decu, Stefana i Taru, jer je prethodno dolazio sa suprugom, ali i sa roditeljima, prenosi “Telegraf”.

Đoković je u Visoko stigao pod pratnjom policije, a tamo ga je dočekao njegov prijatelj i domaćin, dr Semir Osmanagić, koji je i najavio njegov dolazak u Visoko u maju. Takođe je tu bila i njegova supruga Sabina, koja je pripomogla oko Novakove dece, Tare i Stefana.

Čim je izašao iz automoila, Novak je iz gepeka izvadio dve stvari, šešir kakav nosi i Semir Osmanagić, po kojem je prepoznatljiv, a koji je upravo od njega i dobio na poklon, kao i čizme i odmah se tu i preobuo, jer je svestan da će krenuti u dugu šetnju.

Novak je posle dolaska u Visoko sa porodicom bio u restoranu Koliba, gde su se zadržali oko sat vremena, nakon čega se uputio ka aero-banji, piše Klix, čiji su reporteri na licu mesta.

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More