Bivša srpska snajka pokazala novog partnera, Instagram se “usijao” (FOTO)

Kakvog frajera ljubi ADRIJANA LIMA!

Foto: printscreen/ instagram adrianalima
44

Manekenka Adrijana Lima (39) je ponovo zaljubljena i u vezi.

Naime, posle kraha braka s bivšim srpskim košarkašem Markom Jarićem, Lima je bila u višegodišnjoj vezi s turskim piscem Metinom Harom, potom u kratkoj vezi s turskim biznismenom Emirom Ujarom, a sada s “mišićavim frajerom” kog je pokazala na Instagram storiju, piše “Telegraf”.

Manekenka je objavila niz fotografija s rođendanske proslave njene prijateljice i tom prilikom pokazala i da je na svim slikama zagrljena s mladićem u teget košulji.

Foto:Instagram patycantoni

Na pojedinim slikama se vidi i kako je on drži za struk dok pozira s njom, dok se ona glavom naginje na njegovo rame.

– Adrijana je mogla i boljeg da nađe – glase komentari pojedinih pratilaca na Instagramu.

Foto:Instagram patycantoni

Poslednjih meseci domaća javnost je brujala o Adrijaninom bivšem mužu Marku Jariću, odnosno porukama kojima se udvarao ćerki voditeljke Lee Kiš, Sari Mii.

Podsetimo, pre 10 godina manekenka Adrijana Lima, koja je u tom trenutku bila udata za srpskog košarkaša Marka Jarića, dobila je srpski pasoš i državljanstvo, nakon što je u kabinetu tadašnjeg ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića zatražila isti.

Foto:Instagram patycantoni

Međutim, ubrzo su krenule trzavice u braku poznatog para, pa je obelodanjeno da zbog proceduralnih prepreka posao oko dodele pasoša nikada nije priveden kraju i da “Viktorijin anđeo” nikada i nije imala putnu ispravu Srbije.

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More