Ninu Kiri gledamo godinama u kanadskoj HIT SERIJI, promenila je SRPSKO PREZIME, a otkriveno je i zašto (FOTO, VIDEO)

Posle Novaka ona je najpoznatija SRPKINJA u svetu!

Foto: youtube/printscreen
324

U “Sluškinjinoj priči” je znaju kao buntovnu Almu Ofrobert, a njen lik tumači Nina Kiri (29). Glumica je rođenda kao Nina Kiridžija u Beogradu 1992. godine. Njena porodica se kasnije odselila u Vankuver, gde je započela svoju karijeru glumice.

Nina Kiri oduševila je srpsku javnost kada se pročulo da ova glumica koja se proslavila u seriji “Sluškinjina priča” ima naše korene. Njeno pravo ime je zapravo Nina Kiridžija, a posle Novaka Đokovića je najpoznatija javna ličnost u Kanadi sa srpskim korenima, piše “Blic Žena”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Kiri (@neeenze)

Nina je za medije rekla da je rođena u Beogradu, ali je odrasla u Vankuveru. U srednjoj školi je promenila i prezime, na nagovor agentice.

– Ja sam promenila svoje prezime u “Kiri” jer, kada sam išla u srednju školu, agentica mi je rekla da mi je mnogo etničko prezime i da bih mogla da ga promenim. Bilo mi je interesantno jer sam pomislila da bih onda mogla da imam svoje prezime i svoj život, pa kada radim to može da bude nešto drugačije – ističe glumica.

– Imala sam samo godinu dana kad smo se preselili u Kanadu, ali smo moja sestra i ja često provodile leta kod bake u Pančevu, tako da su mi ta leta ostala u sećanju. Zadnji put sam bila u Beogradu pre tri godine. Nedostaje mi i uvek imam nostalgiju za Srbijom, kao i želju da provedem neko vreme tamo – rekla je za “Blic” Nina Kiri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Kiri (@neeenze)

“Sluškinjina priča” je adaptacija romana kanadske književnice Margaret Atvud iz 1985. godine.

Distopijska priča prati totalitarni režim i hrišćanski fundametalizam koji su preuzeli vlast i bivše SAD proglasile Gileadom. Novo klasno društvo ima stroga pravila, a žene su isključivo u službi vlasti i moćnika.

Žene u Gileadu nemaju imena i smatraju se vlasništvom – ne smeju da rade, poseduju imovinu, niti da čitaju. Jedina uloga plodnih žena je da rađaju decu.

Izvor Blic Žena
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More