“Znajte samo jednu stvar”, Gejtsova ćerka se oglasila o razvodu roditelja

Evo šta je poručila najstarija ćerka poznatog para.

Foto: Tanjug (AP Photo/Gazi Sarwar, File)
189

Nakon što su Bil Gejts i njegova supruga Melinda Gejts objavili u zajedničkoj izjavi da se razvode nakon 27 godina braka, sada se oglasila i njihova ćerka Dženifer.

“Pozdrav dragi moji prijatelji. Do sada je većina vas sigurno čula vest o razvodu mojih roditelja. Bilo je to izazovno vreme za celu našu porodicu. Još uvek se učim da se nosim sa situacijom i mojim emocijama, te emocijama moje porodice u ovoj novonastaloj situaciji. Neću u budućnosti ništa više komentarisati na temu razvoda mojih roditelja, ali želim da vam se zahvalim na svim lepim rečima i želim da vam kažem da mi puno znače vaše reči podrške. Hvala vam što razumete našu želju za privatnošću dok se krećemo u sledeću fazu našeg života”, napisala je na svom Instagram storiju Dženifer, prenosi Radio Sarajevo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Gates (@jenniferkgates)

Podsetimo, Bil i Melinda kazali su da su odluku da brak privedu kraju doneli nakon puno razmišljanja i rada na vezi.

“Tokom 27 godina odgajili smo troje predivne dece i izgradili smo fondaciju koja ljudima širom sveta omogućava da vodi zdrave, produktivne živote. Nastavljamo da delimo veru u tu misiju i zajedno ćemo raditi u fondaciji, no više ne verujemo da možemo zajedno rasti kao par u ovim fazama našeg života”, objavili su Bil i Melinda Gejts juče na Tviteru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Gates (@jenniferkgates)

Par se venčao 1994 .godine u maloj i intimnoj ceremoniji na Havajima, a Melinda je dve godine kasnije napustila Majkrosoft kako bi se posvetila porodici. Tokom braka dobili su troje dece – Dženifer (25), Rorija (21) i Fibi (18).

Izvor Radio Sarajevo
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More