Nova biografija Emanuela Makrona otkriva: Francusku zapravo ne vodi predsednik, već njegova supruga Brižit Makron

foto: Tanjug/Ludovic Marin, Pool via AP
38

Samo je nekoliko dana ostalo do izlaska nove biografije francuskog predsednika Emanuela Makrona, političkog dopisnika Figaroa, Artura Berde, koji tvrdi kako Francusku zapravo ne vodi predsednik, već njegova supruga Brižit Makron.

Francuska popušta mere: Policijski čas i dalje na snazi ali je ovo DOZVOLJENO!

 

Sam Makron dao je poveći intervju autoru knjige Arturu Berdi, u kojem je otkrio kako je upravo njegova supruga Brižit njegov ključni savetnik s vlastitom ‘senzibilnošću’.

Stoga ne čudi da je autor napisao u knjizi upravo to – da Brižit Makron ima ključnu ulogu u svim odlukama koje se donose u Jelisejskoj palati, te se upravo iz toga razloga s nestrpljenjem iščekuje izlazak knjige.

Francuzi popuštaju mere! Stigla preporuka: Vakcinisani neće morati da nose maske u zatvorenom?!

 

43-godišnji Emanuel Makron za svoju je 68-godišnju suprugu rekao: “Ja slušam ono što ona oseća, što govori i što joj se govori. Ona me poznaje i verujem njenoj odluci. Bilo bi pogrešno reći da ona nema nikakvu ulogu i nema uticaja na mene. Ona sa mnom deli sve u životu, sve od večeri do jutra”. Makron je dodao kako iako se ne slaže s njom oko svega, na kraju dana slepo veruje samo njoj, smatrajući je jedinom osobom koja pažljivo sluša u kriznim vremenima.

A koliki je njen uticaj na njega, najbolje je opisao rečima: “Njeno mesto u ovoj kući je mnogo veće od onog koju žena ima kao verni pratitelj u životu”

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More